ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βελόπουλος: Εγώ θα βύθιζα το Oruc Reis αν ήμουν Πρωθυπουργός

1 min read

«Όταν εισβάλει ο άλλος στη χώρα σου πρέπει να αμυνθείς. Μιλάμε για έναν φασίστα, ναζί, τον Ερντογάν» είπε στον ΑΝΤ1 για την παρουσία του Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Όταν λέω βυθίζω τα πλοία, δεν το λέω τυχαία. Λέω ότι το λες και το κάνεις κάποια στιγμή. Έχετε ακούσει Έλληνα πολιτικό να το λέει; Ακούω Έλληνες υπουργούς να λένε “ε και τι να κάνουμε;”. Παραδώσαμε Βαρώσια, παραδίδουμε Καστελόριζο, θα πάμε μετά στη Χίο, τη Λέσβο, τη Θράκη και θα φτάσουμε Θεσσαλία. Ο κατευνασμός δεν μας βοήθησε. Θέλει να αποδείξει ότι έχουμε ισχύ. Γιατί πληρώνουμε τόσα δισεκατομμύρια. Γιατί παίρνουμε Rafale; Για να αμυνθούμε», ανέφερε.

Ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έβαλε σύμβουλο ασφαλείας έναν άνθρωπο που μιλά για συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο. «Το πρόβλημα του ελληνικού πολιτικού προσωπικού είναι ότι δεν ιχνηλατεί και δεν αντιλαμβάνεται τον αντίπαλο» σημείωσε.

«Η Γερμανία δεν πρόκειται να μας βοηθήσει ποτέ, είμαστε μόνοι μας», υποστήριξε και ισχυρίστηκε πως «η κυβέρνηση κάνει εγκληματικά λάθη».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.