ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη με αντιρατσιστικό σύνθημα

1 min read

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τον εμπρησμό στην Μόρια και βέβαια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ούτε απελάσεις έκανε, ούτε περιόρισε τους λαθρομετανάστες και έχουν γίνει και πολλά περίεργα γύρω από αυτή την ιστορία, όπως ότι εγκρίθηκαν κονδύλια σε ΜΚΟ δύο μόλις ημέρες πριν την φωτιά για την φιλοξενία σε διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανήλικων λαθρομεταναστών, ανήλικων κατά δήλωσή τους βέβαια, αφού αποδείξεις και στοιχεία για την ηλικία τους δεν υπάρχουν! 

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter δείχνει την Μόρια να έχει τυλιχτεί στις φλόγες και την ίδια στιγμή ακούγονται λαθρομετανάστες, οι οποίοι προφανώς τραβούσαν το βίντεο, να τραγουδούν «Bye Bye Μόρια». Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι μόνοι τους έβαλαν την φωτιά, αλλά γιατί δεν ήταν στο χώρο της Μόριας τα οχήματα της πυροσβεστικής, που σχεδόν μόνιμα ήταν εκεί;… 

Σε συμπαράσταση των λαθρομεταναστών ανθέλληνες βεβήλωσαν για μια ακόμη φορά το άγαλμα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη γράφοντας επάνω αυτό που τραγουδούσαν Αφρικανοί και Ασιάτες στην Μόρια. Μία ακόμη απόδειξη ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει πέμπτη φάλαγγα κατά της Ελλάδος από ελληνόφωνους προδότες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.