ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βασίλης Στεφανάκος: Όταν επιτέθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο στη φυλακή

1 min read

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε απασχολήσει τον Αύγουστο του 2016 τα μέσα όταν κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού. Θύμα επίθεσης από τον Στεφανάκο φέρεται να είχε πέσει λοιπόν ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος,ενώ όπως είχε αναφέρει τότε ο δικηγόρος του κ. Τσοχατζόπουλου, για το επεισόδιο, είχε γίνει αναφορά στη διεύθυνση και την εισαγγελία των φυλακών και στο υπ. Δικαιοσύνης. Επί της ουσίας, ο δικηγόρος του Α. Τσοχατζόπουλου είχε διαψεύσει τις πληροφορίες περί «ξυλοδαρμού» και έκανε λόγο για ένα απλό περιστατικό.Και ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, είχε διαψεύσει το δημοσίευμα, το οποίο χαρακτηρίζει «λιβελλογράφημα» και «ρυπαρογράφημα».

Τι είχε δηλώσει για το περιστατικό ο Στεφανάκος

«Δεν τον άγγιξα. Δεν θα χτυπούσα ηλικιωμένο» ήταν οι δηλώσεις του βαρυποινίτη. Ο Βασίλης Στεφανάκος σημείωνε για το περιστατικό χωρίς ουσιαστικά να το δέχεται «Λογοφέραμε αλλά δεν τον άγγιξα. Δεν θα χτυπούσα ποτέ έναν ηλικιωμένο άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να είναι ενοχλητικός».

Σχετικά με τη μεταφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο νοσοκομείο, ο Βασίλης Στεφανάκος, είχε υποστηρίξει: «Αυτά είναι αστεία και μόνο που ακούγονται. Το ίδιο βράδυ ο Άκης τριγυρνούσε μέσα στην πτέρυγα».

 

πηγη  makeleio

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση