ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Προκλητικοί οι Τούρκοι (pic)

1 min read

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνεται σε αγώνα κόντρα σε τουρκική ομάδα. Συγκεκριμένα στο γήπεδο «Φατίχ Τερίμ» αναρτήθηκε προκλητικό πανό.

Στο κέντρο του γηπέδου πάνω στην κερκίδα αναρτήθηκε πανό από τους Τούρκους το οποίο αναγράφει την ημερομηνία από την άλωση της Κωνσταντινούπολης «1453 Μπασακσεχίρ»!

Πανό το οποίο δεν «κατέβηκε» από τους ανθρώπους της ομάδας, παρά την πρόκληση απέναντι στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Και σίγουρα θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι Τούρκοι παράγοντες να μην υπάρξει κάποια τέτοια κίνηση. Ιδιαίτερα σε έναν επίσημο αγώνα και σε μία τέτοια διοργάνωση όπως είναι το Champions League.

Είναι ένα συχνό φαινόμενο αυτό, ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, σε αγώνες Ελληνικών ομάδων στην Τουρκία. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά φαίνεται πως δεν γίνεται και κάτι για να αλλάξει. Πάντως η UEFA είναι αυστηρή σε τέτοια ζητήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια τιμωρία ή προειδοποίηση στους Τούρκους.

Κάτι το οποίο θα φανεί μετά το τέλος του αγώνα και τις επόμενες ημέρες. Αν θα υπάρξει δηλαδή κάποια αντίδραση από την UEFA προς την Μπασακσεχίρ. Ομάδα η οποία είναι η αγαπημένη του Ταγίπ Ερντογάν, προέδρου της Τουρκίας. Ο οποίος μάλιστα είχε εγκαινιάσει και το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται η αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.