Σα. Νοέ 28th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βάρκιζα Στάθμευσαν σε στάση λεωφορείου και έδειραν και τον οδηγό του – Στο τμήμα οι δράστες, στο Τζάνειο ο τραυματίας

1 min read

Το συμβάν έγινε το μεσημέρι στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 171 στη Βάρκιζα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις άνδρες μπήκαν στο λεωφορείο και τον χτύπησαν

πηγή: citybus-drivers.com

Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την στάση του τέρματος ήταν παρκαρισμένο ένα λεωφορείο της γραμμής και παράπλευρα από δεξιά του δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα στα οποία έξω από αυτά βρίσκονταν τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Το λεωφορείο της γραμμής του οποίου ο οδηγός δέχτηκε επίθεση στάθμευσε στην στάση του τέρματος για το προκαθορισμένο δρομολόγιο, ενώ μπροστά από το λεωφορείο ήταν ήδη παρκαρισμένα και τα δύο ΙΧ.  

Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου και τότε οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τον οδηγό, μπήκαν εντός του λεωφορείου και τον χτύπησαν αφού πριν ειρωνικά και προκλητικά τον χλεύαζαν αν ενοχλούν που βρίσκονται παρκαρισμένοι σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων. 

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή εντελώς τυχαία περνούσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι ακινητοποίησαν  τους δράστες και τους μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δημοσίευση στα Social Media

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.