ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπαράζ ελέγχων με συλλήψεις, λουκέτα και πρόστιμα σε κλαμπ της Αθήνας

1 min read

Δύο κλαμπ άνοιξαν ξανά χθες, έπειτα από τη νέα αναστολή λειτουργίας που τους είχε επιβληθεί την παραμονή των Χριστουγέννων και τώρα κινδυνεύουν με οριστική διακοπή λειτουργίας.

Χωρίς μάθημα μένει το πάθημα για αρκετούς ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στην Αθήνα, καθώς οι έλεγχοι και τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες για παράβαση των μέτρων για τον κορονοϊό δεν φαίνεται να τους πτοούν.

Συγκεκριμένα, δύο κλαμπ στην περιοχή του κέντρου της πρωτεύουσας άνοιξαν κανονικά χθες, παρόλο που την παραμονή των Χριστουγέννων αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους έπειτα από σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, υπάρχει πλέον σοβαρή πιθανότητα τα δύο μαγαζιά να χάσουν πλέον για πάντα την άδεια λειτουργίας τους.

«Πρόκειται για μαγαζιά που βρίσκονται στην Ιερά Οδό και λειτούργησαν κανονικά το βράδυ των Χριστουγέννων, ενώ έπρεπε να είναι κλειστά, καθώς τους είχε επιβληθεί αναστολή από προηγούμενο έλεγχο. Χθες τους επιβλήθηκε νέο συνολικό πρόστιμο 60.000 ευρώ και νέο λουκέτο 15 ημερών», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μιλώντας στο Star ο Άγγελος Μπίνης, Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας τόνισε πως το επόμενο βήμα είναι η αφαίρεση της άδειας λειτουργίας των δύο κλαμπ.

«Και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να την ξαναβγάλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, παραβάσεις παρατηρούνται και στα πιστοποιητικά εμβολιασμού, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να μπουν στα κέντρα διασκέδασης χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψε περιστατικό στο οποίο τρία άτομα που απολάμβαναν το ποτό τους χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, έφυγαν από το μαγαζί με περιπολικό!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.