ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπαχτσελί: «Έλληνες μην υπολογίζετε στα Rafale – Ξέρουμε με αίμα να υπογράφουμε νίκες»

1 min read

Ο Ντεβλέτ Μαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, απείλησε ότι θα «πνίξει στο αίμα» την Ελλάδα δηλώνοντας μάλιστα πως «δεν θα την σώσουν τα Rafale».

«Η κούρσα εξοπλισμών της Ελλάδας, η παραβίαση του νόμου στο Αιγαίο και η εισβολή σε θαλάσσιες περιοχές της δικής μας δικαιοδοσίας είναι αχώνευτο ζήτημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το κράτος που αγκαλιάζει το PKK (το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα) και το FETO (την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν) πρέπει να σταματήσει αμέσως να δοκιμάζει την υπομονή μας. Το τέλος όσων υποδαυλίζουν τις διαμάχες στο Αιγαίο είναι η απογοήτευση. Το τέλος των σκληρών τους φιλοδοξιών είναι η ήττα», είπε ο πολιτικός αρχηγός των Γκρίζων Λύκων.

Όπως αναφέρει η Sabah ο Μπαχτσελί πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να βασίζονται πολύ στα πολεμικά αεροσκάφη Rafale που αγόρασαν από τη Γαλλία. Κανείς δεν πρέπει να μας κάνει επίδειξη δύναμης. Το Αιγαίο ή θα είναι θάλασσα ειρήνης ή το τουρκικό έθνος ξέρει πώς να υπογράψει άλλη μια νίκη με το αίμα και την ψυχή του. Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στο δίκαιο της καλής γειτονίας όσο υπάρχει ακόμη χρόνος…».

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Μπαχτσελί βρίσκεται σε παραλήρημα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι κυβερνητικός εταίρος του Ερντογά που σημαίνει πως ο Ερντογάν κυβερνάει με την δική του βοήθεια.

Οι απόψεις αυτές συνεπώς είναι κυβερνητικές απόψεις, είναι η επίσημη στάση της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.