ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

B-52: Το στρατηγικό βομβαρδιστικό ρίχνει…νάρκες – Δείτε απίστευτα πλάνα [vid]

1 min read

Το περίφημο και επιβλητικό στρατηγικό βομβαρδιστικό B-52 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, προχώρησε στην επιτυχημένη δοκιμή ενός νέου καταστροφικού όπλου, το οποίο «αποκαλύπτεται» σε εντυπωσιακά πλάνα που δημοσίευσαν οι αμερικανικές στρατιωτικές αρχές.

  • Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία προχωρά στην δοκιμή νέων οπλικών συστημάτων προκειμένου να ενισχύσει τις αεροπορικές ικανότητές της, όμως από ότι φαίνεται δεν «περιορίζεται» μόνο σε τέτοιου είδους όπλα, αφού βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, δείχνει το B-52 να «βομβαρδίζει» θαλάσσια περιοχή δοκιμών με….κατευθυνόμενες νάρκες.

Ποια τα χαρακτηριστικά της νάρκης

Ειδικότερα, στα πλάνα αυτά εμφανίζεται ένα B-52 της USAF, να αναπτύσσει τέσσερις νάρκες τύπου QS64-ER  (Quickstrike-ER Winged Standoff) 2.000 λιβρών, κατά τη διάρκεια μιας επιχειρησιακής επίδειξης στον Ειρηνικό στις 29 Μαΐου 2019.

Το QS64-ER συνδυάζει κοινά πυρομαχικά άμεσης επίθεσης (JDAM), αλλά επιπρόσθετα ένα σύστημα προώθησης με πτερύγια και μια μπαταρία που προσφέρει την δυνατότητα να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με απόλυτη ακρίβεια, μετά την ανάπτυξή της από μεγάλο υψόμετρο.

Πρόκειται για ένα όπλο που είναι συμβατό με τις προδιαγραφές του NATO, ενισχύει τον βαθμό διαλειτουργικότητας στις επιχειρήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από  οποιοδήποτε αεροσκάφος με δυνατότητα JDAM.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.