ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτός είναι ο οδηγός που πήγε να σκορπίσει τον θάνατο στην Εθνική Οδό κινούμενος ανάποδα [εικόνες]

1 min read

 

Τον τρόμο σκόρπισε το πρωί ένας οδηγός που κινείτο ανάποδα στην Εθνική Οδό για 150 χιλιόμετρα και που τελικά έχασε τη ζωή του. Πρόκειται για έναν άνδρα 48 ετών που από το 1983 μέχρι σήμερα είχε αλλάξει 13 αστυνομικές ταυτότητες.

Η φωτογραφία είναι από την τελευταία ταυτότητα που έβγαλε, στις 20 Ιουλίου 2017.

Ο άνθρωπος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πήγαινε συνέχεια σε ειδικές κλινικές.

Ωστόσο, κυκλοφορούσε ελεύθερος και… επικίνδυνος, μέχρι σήμερα το πρωί. Μετά τη δίωρη, εφιαλτική καταδίωξη στην εθνική οδό, ο 48χρονος έπεσε νεκρός. Μάλιστα, κατέληξε ημίγυμνος, αφού κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, πέταγε τα ρούχα του στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το LiveNews, εκ των υστέρων, ο πατέρας του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκόπευε τις επόμενες ημέρες να ζητήσει εισαγγελική παραγγελία για να κλειστεί ξανά σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο 48χρονος…

Απίστευτη καταδίωξη στην Εθνική Οδό

Τραγική κατάληξη είχε η άγρια καταδίωξη το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

O οδηγός σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με φορτηγό ενώ προηγουμένως είχε προλάβει να εμβολίσει μέχρι και το περιπολικό που τον καταδίωκε.

Σύμφωνα με το το ρεπορτάζ αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ και με οδηγός σε έξαλλη κατάσταση, που δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, σκοτώθηκε ακαριαία.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από το φωτορεπορτάζ του lamiareport.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.