ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτός είναι ο εμπνευστής του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Πάτρα

1 min read

Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έδωσαν την έμπνευση και σε άλλους συμπολίτες μας να διοργανώσουν συγκεντρώσεις και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας για την Μακεδονία. Σειρά φαίνεται πως παίρνει η Πάτρα.

Ήδη στην διαδικτυακή πρόσκληση για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 1.500 άτομα.

«Πήρα τη πρωτοβουλία να διοργανώσω ένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πάτρα, πολύ πριν γίνει το πρώτο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, γιατί θεωρώ ότι η πόλη μου είναι ανενεργή σε τέτοιου είδους θέματα», αναφέρει ο 22χρος Άγγελος Αποστολόπουλος, φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είναι ο άνθρωπος, πίσω από την πρόσκληση στο Facebook, για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ένα νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτή τη φορά, στην πόλη της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται πως το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, δηλαδή την επόμενη Κυριακή μετά τις Απόκριες. Θα γίνει στην Πλατεία Γεωργίου και η πρόσκληση έχει ανακοινωθεί μέσω του διαδικτύου. Η Αστυνομία θα λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς ήδη αντιεξουσιαστές έχουν απειλήσει για την διοργάνωσή του με ανάρτηση στο indymedia.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.