ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτός είναι ο 65χρονος που συνελήφθη για ασελγείς προτάσεις σε ανήλικο [εικόνες]

1 min read

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ, με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 65χρονου που είχε συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη μετά από καταγγελία ότι έστειλε πορνογραφικό υλικό σε ανήλικο.

Πρόκειται για τον Δαλάτση Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας που γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1954 στην Αλεξανδρούπολη και σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, μετά από δικογραφία από την Δίωξη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διερευνώμενων αδικημάτων.

 

 

 

Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στο 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ccu@cybercrimeunit.gov.gr καθώς και με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ομοίως στο 111 88 ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ydheve@cybercrimeunit.gov.gr . Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.