ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτοί είναι οι δύο δραπέτες από το Μεταγωγών που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. [εικόνες]

1 min read

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δυο αλλοδαπών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Ιουνίου 2019 απέδρασαν από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διευκόλυνση των ερευνών για τον εντοπισμό του πρώτου (ASANI), καθώς και για την ανακάλυψη τυχόν κρησφύγετου που χρησιμοποίησε ο δεύτερος (GOBO) κατά το χρονικό διάστημα που αναζητούνταν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ASANI ή HASANI ή HASAN ή ASHANI ή ASTRI ή XHELO ον. ASTRIT ή TITI ή GIORGO του HATJI ή HAXHI ή HADJI ή HATSI ή AGI ή ANGI ή HAGI και της LILIANA ή LILIANE , γεννηθέντα 1-5-1984 ή 1983 ή 1985 ή 1986, στην Αλβανία

GOBO ή COBO ον. ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθέντα στις 26-11-1984 στην Αλβανία

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις Αλβανοί κρατούμενοι απέδρασαν, λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα στις 3 Ιουνίου, από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, οι τέσσερις κρατούμενοι άρχισαν να φωνάζουν από το κρατητήριο ενώ ένας από αυτούς προφασίστηκε πρόβλημα υγείας. Όταν πλησίασαν δύο αστυνομικοί για να δουν τι συμβαίνει, τους ακινητοποίησαν με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατόρθωσαν να βγουν έξω.

Πήραν το όπλο ενός από τους δύο αστυνομικούς που έσπευσαν για βοήθεια στο κελί ενώ στη συνέχεια πήραν και το όπλο του αστυνομικού της πύλης. Οι τέσσερις κρατούμενοι διέφυγαν με τα πόδια. Έγιναν αντιληπτοί και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή τους. Μάλιστα εκείνοι δεν δίστασαν να πυροβολήσουν κατά αστυνομικού.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.