ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτό είναι η πιο «καυτή» γυναικεία παρουσία του Survivor 2! (φωτό)

1 min read

Αυτό είναι η πιο «καυτή» γυναικεία παρουσία του Survivor 2! (φωτό)



Σε λίγες ημέρες έρχεται στους δέκτες μας ανανεωμένο και με νέες προκλήσεις το Survivor 2 και φυσικά όλοι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί ή πει το ναι, είναι πανέτοιμοι για να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία

Ανάμεσά τους και η Μαρία Σαμαρινού, ένα πανέμορφο κορίτσι από την Έδεσσα η οποία κάνει πολύ συχνά τη χώρα μας περήφανη με τις αθλητικές της επιδόσεις. Η Μαρία είναι σκιέρ και έχει κατακτήσει πολλούς στόχους της σε σημαντικούς αγώνες, ακόμα και παγκόσμιους μιας και όχι μόνο είναι καλή αθλήτρια αλλά και υπολογίσημη μονάδα για τους ανταγωνιστές της στο άθλημα που υπηρετεί με αφοσίωση.



Η Μαρία κάνει συχνά ταξίδια στην Αυστρία προκειμένου να προπονείται ενώ είναι μόλις 21 ετών και έχει πάρα πολλά όνειρα για το μέλλον. Όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, για τη μεγάλη της αγάπη, το σκι, έχει θυσιάσει πολλά, όπως γιορτές, πάρτι, εξόδους, να χαρεί τέλος πάντων την ηλικία της, όμως δεν βαρυγκομά γι’ αυτό γιατί της αρέσει πολύ το άθλημά της. Γνωρίστε την παρακάτω μέσα από φωτογραφίες που η ίδια έχει ανεβάσει στα social media.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.