ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτή η Τουρκία ΔΕΝ είναι για την Ευρώπη, λέει κορυφαίος αξιωματούχος ΕΕ

1 min read

Η ελευθερία είναι η καρδιά της Δημοκρατίας και μια χώρα μπορεί να αποκαλείται δημοκρατική μόνο όταν οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ μπορούν να εργάζονται σε ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο περιβάλλον, ενεργώντας ως φρουροί για τον σεβασμό του δικαίου.

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι στον χαιρετισμό του στο σεμινάριο για την κατάσταση των Μέσων Ενημέρωση και την ελευθερία του Τύπου στην Τουρκία, που συνδιοργανώνει στις Βρυξέλλες το ΕΚ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας ελευθερίας του Τύπου.

Ως δημοσιογράφος ο ίδιος, ο κ. Ταγιάνι ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους για την υπεράσπιση της ελευθερίας για άσκηση του επαγγέλματος ώστε να επικρατήσει η αλήθεια. «Αυτή η αναζήτηση της αλήθειας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την ακρίβεια, την αξιοπιστία και την επαλήθευση της πραγματικότητας, αλλά και στο θάρρος και την προσωπική δέσμευση.

»Μερικές φορές, δυστυχώς, με το υψηλότερο τίμημα: Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους χωρίς σύνορα τα τελευταία 15 χρόνια, 1035 επαγγελματίες δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν παγκοσμίως». Πολλοί δημοσιογράφοι, συνέχισε, στην Ευρώπη σήμερα υποφέρουν από εχθρότητα, λογοκρισία, βία, οικονομική και ψυχολογική απειλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.