Πα. Οκτ 2nd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτή είναι η γυναίκα που γέννησε και εγκατέλειψε το μωρό της στις τουαλέτες αεροδρομίου

1 min read

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο και φωτογραφίες μιας γυναίκας που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα του παιδιού που γεννήθηκε σε μια τουαλέτα στο αεροδρόμιο της Αριζόνα των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα.

 

Οι αξιωματούχοι της Υπηρεσίας Αεροδρομίων του Tuscon ζητούν τώρα τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό της γυναίκας που πιστεύουν ότι γέννησε το αγοράκι στην τουαλέτα, πριν το μεταφέρει στο οικογενειακό μπάνιο στην περιοχή των αποσκευών, όπου και τον εγκατέλειψε με ένα σημείωμα.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου διαπίστωσε ότι το παιδί βρισκόταν στην τουαλέτα κοντά στα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

«Μια έρευνα βίντεο και μαρτύρων δείχνει ότι η μητέρα, η οποία δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, γέννησε το μωρό περίπου στις 9 το βράδυ».

Οι αρχές λένε ότι το βρέφος ήταν ξαπλωμένο σε ένα τραπέζι, είχε καθαριστεί και ήταν τυλιγμένο. Ένα σημείωμα βρέθηκε δίπλα στο μωρό λέει ότι η μητέρα δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος και είναι «ανίκανη και ακατάλληλη» για να φροντίσει το παιδί. «Παρακαλώ βοηθήστε με», λέει το σημείωμα.

 

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.