ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτά είναι τα νέα πυραυλικά συστήματα του ρωσικού στρατού (vid)

1 min read

Ο επικεφαλής της οπλοβιομηχανίας Almaz-Antey ανακοίνωσε ότι το αντιαεροπορικό σύστημα Shtil-1 και το πυραυλικό Tor-M2DT εντάχθηκαν στην υπηρεσία των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Την υπηρεσία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις ξεκινούν τα αντιαεροπορικά συστήματα Shtil-1 και τα πυραυλικά Tor-M2DT, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της οπλοβιομηχανίας Almaz-Antey, Μιχαήλ Φραντκόφ.

«Μετά από τις δοκιμές, το μεσαίου βεληνεκούς σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Shtil-1 τοποθετήθηκε σε φρεγάτες του Ναυτικού του προγράμματος 11356 (κλάσης «Admiral Grigorovich») και τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας Tor-M2DT ετέθη σε υπηρεσία σε σχηματισμούς και μονάδες των χερσαίων δυνάμεων και των δυνάμεων παράκτιας επιτήρησης του Ναυτικού» δήλωσε ο Φραντκόφ.
Σύμφωνα με τον οποίο, το Shtil-1 είναι ένα μεσαίου βεληνεκούς αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα με κάθετη εκτόξευση τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων για την άμυνα των πολεμικών πλοίων έναντι οποιασδήποτε απειλής, είτε από θάλασσα είτε από αέρα.

Επίσης, τα Tor-M2DT, που αποκαλούνται «Αρκτικοί Τor», είναι αντιαεροπορικό σύστημα μικρού βεληνεκούς, που δημιουργήθηκε ειδικά για τις κλιματολογικές συνθήκες της Αρκτικής ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-50 βαθμούς Κελσίου).

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.