ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτά είναι τα κτήνη που βίαζαν επί 12 ώρες την 45χρονη στο Περιστέρι μπροστά στην μάνα της – ΦΩΤΟ

1 min read

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της φρικιαστικής υπόθεσης που είχε σοκάρει το Πανελλήνιο τον Μάρτιο του 2017. Πρόκειται για τον 25χρονο αδίστακτο Αλβανό ληστή που μαζί με τον 28 ομοεθνή συνεργό του, μετέτρεψαν σε “κόλαση” τη ζωή δύο γυναικών στο Περιστέρι.

Σε βάρος των δύο κακοποιών σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία (πράξεις που σημειώθηκαν την 11-3-2017).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία

Β. (επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία

Το χρονικό της φρίκης στο Περιστέρι

Ο 25χρονος που συνελήφθη στις 8/3/2018, είχε μπουκάρει στο σπίτι μαζί με τον συνεργό του, επίσης Αλβανικής καταγωγής, στη 1.30 τα ξημερώματα.

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για τις δύο γυναίκες καθώς οι ληστές για κάνουν την ηλικιωμένη γυναίκα να ομολογήσει που κρύβει τα χρήματα και τα κοσμήματα, βίασαν την 45χρονη κόρη της επί ώρες μπροστά στα μάτια της.

Το μαρτύριο των δύο γυναικών δε σταμάτησε ούτε όταν είπαν στους ληστές που κρύβουν τα λεφτά. Επί 12 ώρες ο εφιάλτης συνεχιζόταν. Σταμάτησε μόνο όταν ο θείος της 45χρονης πήγε στο σπίτι γιατί ανησύχησε που δεν είχε δει την ανιψιά του και τη μητέρα της.

Χτύπησε την πόρτα και του άνοιξαν οι ληστές για να τον ξυλοκοπήσουν άγρια και να εξαφανιστούν παίρνοντας μαζί τους 1.800 ευρώ και κοσμήματα.

Ο 28χρονος συνεργός του Αλβανού που συνελήφθη στην Αθήνα, είχε διαφύγει στην χώρα του στην οποία συνελήφθη για άλλες υποθέσεις και εκτίει ποινή φυλάκισης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας των κακοποιών χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

enikos.gr/

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.