Αυξήσεις στις επικουρικές τους θα δουν το Μάιο 225.000 συνταξιούχοι

NewskamateroΤα μεγαλύτερα ποσά, λόγω και των μεγαλύτερων κρατήσεων που είχαν, φαίνεται πως προκύπτουν για πρώην τραπεζουπαλλήλους (π.χ. της Αγροτικής) για δημοσίους υπαλλήλους, τελωνειακούς, πρώην εργαζόμενους στη ΔΕΗ, σε ασφαλιστικά Ταμεία και Οργανισμούς κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι (πρ. ΤΕΑΔΥ) θα πρέπει κατά μέσο όρο να αναμένουν μια μηνιαία αύξηση της τάξης των 8 – 10 ευρώ, οι πρώην τραπεζουπάλληλοι της Αγροτικής (πρ. ΕΛΕΜ) μια μέση αύξηση της τάξης των 30-40 ευρώ, οι πρώην εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά Ταμεία και Οργανισμούς (πρ. ΤΕΑΠΟΚΑ) κατά μέσο αύξηση 20 ευρώ, οι πρώην υπάλληλοι της ΔΕΗ ένα μέσο ποσό αύξησης 20 – 30 ευρώ.

Σε ότι αφορά, τα αναδρομικά ποσά (από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2018) για όσες περιπτώσεις συνταξιούχων προκύπτουν επιστροφές, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας θα πιστωθούν το επόμενο διάστημα απευθείας στους λογαριασμούς των δικαιούχων συνταξιούχων, χωρίς να χρειάζεται η υποβολή αιτήσεων ούτε άλλη ενέργεια εκ μέρους τους.

Πηγή: insider.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ο Παναθηναϊκος έστειλε εξώδικο στην Euroleague

Στη νομική εταιρεία, «Toda & Nel-lo Abogados», που εδρεύει στην Βαρκελώνη ανέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός την υπεράσπιση της, σχετικά με την απόφαση της Euroleague να προχωρήσει σε παρακράτηση 681.910 ευρώ, που αντιστοιχούν στα έσοδα της ομάδας από τις νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η διοργανώτρια Αρχή κατέληξε σε αυτή […]