ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
17 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αχμέντ Χασάν: Κόστισε 2 εκατομμύρια ευρώ και έφερε πίσω σχεδόν τα διπλάσια!

1 min read

Η Μπράγκα δεν παίζει πουθενά στην Ευρώπη. Και σίγουρα, οι άνθρωποί της βλέποντας τον Χασάν να πετυχαίνει το γκολ πρόκρισης του Ολυμπιακού, δεν θα ένιωσαν πολύ άνετα.

Είναι αδιανόητο πώς δεν πήρε ευκαιρίες ο Αιγύπτιος στην Μπράγκα, μολονότι δεν έχει – αποδεδειγμένα – καλύτερους στράικερς η πορτογαλική ομάδα.

Ο Χασάν κόστισε στον Ολυμπιακό 2 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι. Ο Μαρτίνς επέμενε για την απόκτησή του και δικαιώθηκε. Τα χρήματα λοιπόν που δαπάνησε η πειραϊκή ΠΑΕ τα έχει κάνει απόσβεση ο Αιγύπτιος εις διπλούν!

Είναι και κερδισμένος ο Ολυμπιακός χάρη στα «χρυσά» τέρματα του Χασάν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη φετινή σεζόν. Το γκολ του με την Μαρσέιγ στις καθυστερήσεις έφερε στα ταμεία των Πειραιωτών 2,7 εκ. ευρώ.

Με το γκολ που πέτυχε στην Ολλανδία, ο Ολυμπιακός πήρε άλλο 1,1εκ. ευρώ, γιατί με αυτό το τέρμα πήγε στους «16» του Europa League. Η πρόκριση στην επόμενη φάση έβαλε στα ταμεία των Πειραιωτών το ποσό που αναφέραμε: 1,1 εκατομμύριο!

Συνολικά ο Χασάν έχει χαρίσει 3,8 εκατομμύρια συνολικά (2,7 + 1,1) με αυτά τα δύο γκολ και ενώ έχει κοστίσει μόλις 2 εκατομμύρια.

Δεν ήταν τελικά καθόλου άσχημο το «ντιλ». Μέσα σε έξι μήνες ο Αιγύπτιος έφερε κέρδος 1,8 εκατομμύρια ευρώ και στην Μπράγκα ακόμα δεν το παραδέχονται ότι έχουν κάνει λάθος που δεν έδωσαν περισσότερες ευκαιρίες σε έναν επιθετικό που αν μη τι άλλο δείχνει ότι «το ‘χει»!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.