ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αξιωματούχος ρωσικού ΥΠΕΞ: Αντιμέτωπες με επιστροφή τρομοκρατών Ευρώπη και Ρωσία

1 min read

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Όλεγκ Σιρομόλοτοφ, δήλωσε σήμερα ότι ένα από τα δύσκολα ζητήματα στην παρούσα συγκυρία είναι η παρεμπόδιση της επιστροφής των ξένων τρομοκρατών από την περιοχή της Μέσης Ανατολής και πρωτίστως από τη Συρία και το Ιράκ, στην Ευρώπη και τη Ρωσία.

Ο υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματούχος είπε ότι με το πρόβλημα της επιστροφής των τρομοκρατών βρίσκονται αντιμέτωπες οι χώρες της Ευρώπης αλλά και η Ρωσία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι τρομοκράτες διασπείρονται στην Ευρώπη, ενώ μέσω Λευκορωσίας και Ουκρανίας έρχονται στη Ρωσία».

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών είπε επίσης ότι για τους τρομοκράτες υπάρχουν «ασφαλείς λιμένες», πρωτίστως εκεί που γίνονται εχθροπραξίες και στους οποίους καταφεύγουν, αναφέροντας ότι τέτοιοι λιμένες είναι η χερσόνησος του Σινά, το Αφγανιστάν και η Ινδονησία.

Ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι αρκετοί τρομοκράτες θέλουν να μεταβούν από την επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας στο Ιράκ, αλλά οι προσπάθειες τους ανακόπτονται από το Ιράκ.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.