ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτόν θέλει στον Παναθηναϊκό ο Ρόκα Προχωράει για εξτρέμ που πετάει

1 min read

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ανανεώσει τον δανεισμό του Ανουάρ Μοχάμεντ Τουχάμι για ένα ακόμα χρόνο.

Πηγή: filathlos.gr

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” βρίσκονται σε επαφές με τη Βαγιαδολίδ, προκειμένου να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Μαροκινό μέσο, ο οποίος τους έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους με την έως τώρα παρουσία του. Η ισπανική ομάδα δε φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη και πάλι με δανεισμό και αναζητεί ομάδα για να τον πουλήσει.

Η Βαγιαδολίδ αξιώνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όσο ήταν το ποσό και στη ρήτρα που υπήρχε στη συμφωνία δανεισμού του παίκτη στο “τριφύλλι”. Ο Τσάβι Ρόκα χειρίζεται τις επαφές με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας και εμφανίζεται αισιόδοξος πως θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη για ένα ακόμα χρόνο.

Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρόκα έχει καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις, με τις οποίες έχει προχωρήσει τις επαφές και δεν αποκλείεται να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, μέχρι τα μέσα του μήνα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.