ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτοί είναι οι στόχοι του Μπόμπι Αλέν στον Ολυμπιακό

1 min read

Ο γκολκίπερ Μπόμπι Αλέν σε συνέντευξή του στη  Γαλλία αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά και στους στόχους του.

Ο Αλέν είπε μεταξύ άλλων στο «Actufoot» για:

Το πως πήγε στον Ολυμπιακό: Ήθελα να μείνω στην Ντιζόν. Υπήρξε όμως μία παρερμηνεία και ίσως παρεξήγηση στις συζητήσεις και δεν συνέβη αυτό. Ήμουν ελεύθερος και με πήραν τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό. Δεν δίστασα ούτε λεπτό. Είναι ένα μεγάλο club. Ένας σπουδαίος σύλλογος με πολλά τρόπαια.

Το πρωτάθλημα και το Champions League: Είναι σαν να ζω το παιδικό μου όνειρο. Ο πατέρας μου τρία χρόνια πριν μου είχε πει ότι θα έπαιζα στο Champions League. Δεν έχω πάρει ακόμα συμμετοχή, αλλά πλέον είμαι κοντά σε αυτό.

Τον ανταγωνισμό στη θέση του: Είναι πάντα υγιής ο ανταγωνισμός. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, βελτιώνουμε ο ένας τον άλλον με τον ανταγωνισμό και δίνουμε συμβουλές ο ένας στον άλλον.

Την ελληνική και τη γαλλική Λίγκα: Υπάρχει πολύ πάθος εδώ. Οι Έλληνες λατρεύουν το ποδόσφαιρο και ζουν για αυτό. Υπάρχουν πέντε ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να έχουν θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα. Σε αυτές φυσικά είναι και ο Ολυμπιακός. Οι άλλες είναι πιο χαμηλής δυναμικότητας και απλά περιμένουν μήπως κάνεις λάθος να το αξιοποιήσουν. Τα γήπεδα είναι αρκετά δύσκολα και εκτός έδρας δεν υπάρχουν τόσο καλά γήπεδα. Δεν είναι πάντα καλή η ποιότητα των γηπέδων που παίζουμε εκτός έδρας.

Το τι συμβουλή θα έδινε σε έναν νεαρό γκολκίπερ, έναν παίκτη 18 ετών: Να μην τα παρατά ποτέ. Να πιστεύει πάντα στον εαυτό του. Ακούω συχνά το θέμα των σπουδών και να αφήνει κάποιος το ποδόσφαιρο, αλλά και να το έχει μόνο για διασκέδαση. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και η δουλειά πάντα ανταποδίδει.

Τους στόχους του: Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, να πάρουμε νίκες, και άλλες νίκες και να πάρω τρόπαια εδώ. Είμαι 28, αλλά νιώθω σαν 24. Νιώθω ακόμα καλά και νέος και ελπίζω να κρατήσει αυτό!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.