ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και εθνικές

1 min read

Με υψηλή πληρότητα αλλά και αυστηρά μέτρα αποχωρούν τα πλοία από τον Πειραιά ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στα εθνικά δίκτυα.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν πρέπει να είναι τουλάχιστον μία ώρα πριν την αναχώρηση τους για να μπουν στα πλοία που αναχωρούν. Σημειώνεται ότι εντός των πλοίων τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλοι οι επιβάτες, θα πρέπει επίσης να διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε αρνητικό τεστ (rapid, self ή μοριακό test). Υποχρεωτική είναι επίσης η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου, αλλά και η τήρηση αποστάσεων.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα εξόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας και της Αθηνών – Κορίνθου, αλλά και στην Αττική Οδό όπου οι Αθηναίοι από νωρίς κατευθύνονται προς τις κοντινές παραλίες της Αττικής.

Από νωρίς για Χαλκιδική 

Ίδια εικόνα και στη Βόρεια Ελλάδα. Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων προς τις παραλίες της Χαλκιδικής.

Πολλοί επέλεξαν να ξεκινήσουν νωρίς το ταξίδι τους προς τη Χαλκιδική, έτσι ώστε να μη ταλαιπωρηθούν και συναντήσουν μποτιλιάρισμα, φτάνοντας γρήγορα στον προορισμό τους.

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Χαλκιδική, όπως θα δείτε και το βίντεο του GRTimes.gr.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.