ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Συνεχίζει να ονειρεύεται και στο Κύπελλο

1 min read

Το γκολ του Καρασαλίδη έκανε την διαφορά στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και με δύο νίκες η ομάδα-έκπληξη της σεζόν είναι και στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος

Με την φόρα που έχει πάρει από το πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, κανείς πλέον δεν ξέρει που θα σταματήσει! Οι Περιστεριώτες, δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα ούτε στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα, τον κέρδισαν για δεύτερη φορά με 1-0 και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Υπόθεση μισής ώρας

Ο Αστέρας, ήταν αναγκασμένος να μπει στο παιχνίδι επιθετικά και να ψάξει το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης. Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη το έκαναν αυτό σε μεγάλο βαθμό απειλώντας την εστία του Μίρκοβιτς.
Αρχικά στο 5′ ο Μανιάς βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ο οποίος μπλόκαρε το πλασέ του. Στο 15′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με ένα φάουλ, όμως στο 29′ στην πρώτη ουσιαστικά φάση των γηπεδούχων στο ματς είχαμε και το 1-0.

Εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη, κεφαλιά του Καρασαλίδη και η μπάλα στα δίχτυα! Οι Περιστεριώτες είχαν βρει το γκολ και πλέον γνώριζαν πως τα πράγματα θα ήταν πιο απλά για τους ίδιους. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους τόσο ο Αστέρας, όσο και ο Ατρόμητος θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ, αλλά τα σουτ των Ιγκλέσιας και Ουάρντα αντίστοιχα έφυγαν άουτ και το πρώτο μέρος έκλεισε με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

«Σβηστά» στο δεύτερο, με 10 ο Αστέρας

Η πρόκριση είχε κριθεί από το γκολ του Καρασαλίδη και το δεύτερο ημίχρονο φαινόταν πως θα είναι διαδικαστικό και όντως έτσι ήταν… Οι φάσεις στην επανάληψη ήταν ελάχιστες, με τον Ατρόμητο να απειλή ουσιαστικά δύο φορές στο 54′! Αρχικά ο Γιαννούλης βρέθηκε απέναντι στον Αθανασιάδη ο οποίος έπιασε το σουτ του, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά του Ουάρντα έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 56′ όλα τέλειωσαν, όταν ο Σελίν σωστά είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τον Αστέρα με 10 ποδοσφαιριστές. Δύο λεπτά αργότερα ο Μάντσον βρέθηκε απέναντι στον Αθανασιάδη με τον γκολκίπερ της ομάδας της Τρίπολης να σώζει εκ νέου. Από την φάση αυτή κι έπειτα, ο ρυθμός έπεσε εντελώς και το παιχνίδι πέρασε χωρίς φάσεις και τον Ατρόμητο να κρατά αυτό το 1-0.

Έτσι, οι Περιστεριώτες πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με δύο νίκες απέναντι στον Αστέρα και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους. Αυτό θα γίνει το πρωί της Δευτέρας, όταν και ο Ατρόμητος θα μπει στην κλήρωση μαζί με τους Παοκ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Λαμία, Πανιώνιο, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (89′ Κυριακίδης), Ουάρντα, Καρασαλίδης, Ντιγκινί (68′ Ντάουντα), Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (71′ Μπουσουλάτζιτς), Γιαννούλης, Ρισβάνης
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (56′ Μπέρτος), Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (61′ Αντζουλάς), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (69′ Γκοντό).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.