ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ατόπημα της Νικολάου: Αποκάλεσε «Τούρκο» βουλευτή της Θράκης

1 min read

 Στην προεκλογική εκστρατεία δεν είπαμε τίποτε. Λέξη. Αφού ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε διεύρυνση και αποφάσισε να εμπλουτίσει τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. με μετεγγραφές από όλο το φάσμα. Ποιοι ήμασταν εμείς που θα τον εμποδίζαμε; Να κατηγορηθούμε ότι μειώναμε το εύρος της διαφοράς με τον ΣΥΡΙΖΑ; Πα, πα, πα…

➥ Από τότε, όμως, είχαμε επισημάνει την περίπτωση της Σοφίας Νικολάου, η οποία πολιτεύτηκε με τη Ν.Δ. στην Α΄ Αθηνών. Της υποψηφίας η οποία στα φοιτητικά της χρόνια πολιτεύτηκε στα ΑΕΙ με τα ΕΑΑΚ. Πού να ξέρει ο πρόεδρος τι ήταν και είναι τα ΕΑΑΚ; Έλειπε στο Χάρβαρντ – και πού να του εξηγούμε… Αφού η πολιτευτής ήταν οικεία σημαντικού στελέχους τηλεοπτικού σταθμού, έφθανε και περίσσευε στον πρόεδρο. Κι ας είχε αφόρητο τουπέ. Νόμιζε ότι είχε πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα.

➥ Για να φθάσουμε στο χθες. Αφού είχε μεσολαβήσει η διαχείριση της υπόθεσης Δημάκη, που εμφάνισε την κυβέρνηση να κάνει πίσω στον πρώτο αναρχικό που την απειλεί, χθες η κυρία Νικολάου, γενική γραμματεύς Αντεγκληματικής Πολιτικής, χαρακτήρισε σε επιτροπή της Βουλής τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ «Τούρκο». Μέσα στη Βουλή! Και παραγγελία να την είχαν κάνει ο Ερντογάν, το τουρκικό προξενείο και το κόμμα DEB, δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά. Πού πήγες και τους βρήκες όλους αυτούς, πρόεδρε, μπορείς να μας το εξηγήσεις; Ήμαρτον, επιτέλους! Βάλ’ την και αυτήν στο πάνθεον των πολιτικών παλτών που μας έφερες, μαζί με τον Θεοχάρη, που σε «δίνει» παντού.
Κ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.