ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άθλιος Θάνος Πλεύρης: Αγνοεί επιδεικτικά υγειονομικούς που του ζητούν πίσω τις δουλειές τους!

1 min read

Την αδιαφορία και την αναλγησία της κυβέρνησης καταδεικνύει περίτρανα ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα με «πρωταγωνιστή» τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Την αδιαφορία και την αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες και δη στους υγειονομικούς υπαλλήλους που κάποτε ήταν οι ήρωες με τις άσπρες ποδιές και μετά – όταν δεν ήθελαν να εμβολιαστούν – εξελίχθηκαν σε εχθρούς της πολιτείας καταδεικνύει περίτρανα ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε αυτό φαίνεται ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης να δέχεται τα παράπονα στην αρχή ενός και μετά δύο υγειονομικών υπαλλήλων που έχουν μείνει 14 μήνες χωρίς δουλειά, από την στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει σε αναστολή τους υπαλλήλους στον τομέα της υγείας που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.

Ο υγειονομικός αναφέρει στον κ. Πλεύρη το πρόβλημά του ζητώντας του να συγκαλέσει υπουργικό συμβούλιο για να επαναξετάσει το μείζον αυτό θέμα. Αυτό που λαμβάνει είναι η αδιαφορία του Υπουργού ο οποίος τον ακούει χωρίς να αντιδρά προσπαθώντας να βρει την κοντινότερη διέξοδο για να φύγει!

Μάλιστα, όταν φτάνει στην έξοδο του Ζαππείου τον συνοδεύει και ένας άντρας ο οποίος πιθανότατα είναι μέλος της ασφάλειας του γιατί προφανώς ο υπουργός φοβάται ότι οι υγειονομικοί θα του επιτεθούν! Ο κ. Πλεύρης τελικά δεν βγαίνει από το κτίριο ενώ συνεχίζει να δέχεται τα παράπονα των υγειονομικών οι οποίοι του λένε ότι συνάδελφοι τους έφτασαν στο σημείο να αυτοκτονήσουν επειδή δεν είχαν δουλειά! Και πάλι δεν υπάρχει καμία σοβαρή αντίδραση και αυτό που ψελλίζει ο κ. Πλεύρης σχετικά με το ζήτημα είναι μόνο το εξής! “ξέρετε ποια είναι η θέση μου”. 

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.