ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ατελείωτες ουρές και αγανάκτηση στο αεροδρόμιο της Ρόδου (pics)

1 min read

Καθώς η καλοκαιρινή σεζόν έχει ήδη αρχίσει και οι τουρίστες συρρέουν στη χώρα μας, θα περίμενε κανείς τα αεροδρόμια της χώρας να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτή τη νευραλγική περίοδο του χρόνου. 

Φαίνεται, ωστόσο, πως αυτό δεν ισχύει για το αεροδρόμιο της Ρόδου όπου οι επιβάτες πτήσεων έρχονται αντιμέτωποι με ουρές πολλών μέτρων, ενώ εντός και εκτός του χώρου του αερολιμένα τροχοφόρα «πνίγουν» τους διαδρόμους. 

Όπως καταγγέλλει στη «Ροδιακή» επιβάτης σε γραμμή εσωτερικού που βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» για να ταξιδέψει, στις 30 Μαϊου το απόγευμα και ενώ βρέθηκε στο αεροδρόμιο, χρειάστηκε να περιμένει επί μιάμιση ώρα σε διάδρομο μαζί με τουρίστες και άλλους επιβάτες όρθιος, για να έρθει η σειρά του να περάσει από έλεγχο ασφαλείας. Μάλιστα, όπως σημειώνει, παραλίγο να χάσει την πτήση του αν δεν διαμαρτυρόταν έντονα.

Ουρές στο αεροδρόμιο Ρόδου
Ουρές στο αεροδρόμιο Ρόδου

Συνολικά, η αναμονή έφτασε τις δύο ώρες, μέσα σε ένα διάδρομο γεμάτο ασφυκτικά με κόσμο, αποσκευές και μικρά παιδιά, που δυσανασχέτησαν και άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται.

Σύμφωνα με τον ίδιο,  όταν μετά από ταλαιπωρία έφτασε στο χώρο του ελέγχου και εξέφρασε παράπονα, έμαθε ότι η μεγάλη αναμονή και οι ουρές δημιουργήθηκαν επειδή έχει μειωθεί το προσωπικό του ελέγχου ασφαλείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επικρατεί συνωστισμός και πολύωρη αναμονή, με αποτέλεσμα τις εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο ενός εκ των μεγαλύτερων νησιών της χώρας. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.