ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ατελείωτες ουρές και συνωστισμός για rapid test σε όλη την Ελλάδα

1 min read

υνεχίζεται η ταλαιπωρία των πολιτών

Ουρές εκατοντάδων μέτρων σχηματίζονται από το πρωί της Κυριακής έξω από φαρμακεία, διαγνωστικά κέντρα και κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σε όλη τη χώρα από χιλιάδες πολίτες που περιμένουν για ώρες στην ουρά προκειμένου να κάνουν rapid test.

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Λάρισα, Κρήτη και Μυτιλήνη εκατοντάδες πολίτες θέλουν να κάνουν τεστ για να διαπιστώσουν εάν νοσούν, καθώς με το πέρας της Πρωτοχρονιάς πολλοί από αυτούς είτε έχουν συμπτώματα κορωνοϊού, είτε κατά τη διάρκεια των εορτών ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Μάλιστα σε μερικά σημεία δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες όπως στη Νέα Σμύρνη όπου η αστυνομία ενημέρωσε τον κόσμο ότι το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ δεν θα συνεχίσει να κάνει άλλα τεστ. Φυσικά όσοι περίμεναν στην ουρά με τις ώρες διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν εξηγήσεις γιατί δεν παρατάθηκε η παραμονή του κλιμακίου.

Τεράστιες ουρές για rapid test σχηματίστηκαν και στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα κατά την εφημερία στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», 1.300 άνθρωποι προσήλθαν στα εξωτερικά ιατρεία και έγιναν 25 εισαγωγές θετικών κρουσμάτων.

Ίδια η εικόνα στη Λάρισα, την Κρήτη και τη Λέσβο που είναι στο «βαθύ κόκκινο» εδώ και δύο μήνες. Στη Λάρισα έξω από το δημαρχείο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενεργούσε ελέγχους με το ποσοστό των θετικών τεστ να φτάνει το 10%.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.