ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: «Εγδυσαν» και λήστεψαν Αντιπρόεδρο της Βουλής με τη μέθοδο του… λεκέ!

1 min read

Θα μπορούσε να είναι και φάρσα από το κάντικ κάμερα, αλλά η δυστυχώς ήταν αλήθεια, που δείχνει το που πάμε. Μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Θεσσαλονίκης της “Ελληνικής Λύσης”, Απόστολος Αβδελάς, έπεσε θύμα ληστείας με τη μέθοδο του λεκέ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, το απόγευμα της Παρασκευής (30.8.2019), την ώρα που ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ενώ βρισκόταν στην Αθήνα και ολοκληρώνοντας τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις, πήγαινε να πάρει ταξί προκειμένου να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο, ένας άγνωστος του πέταξε σπρέι στην πίσω μεριά του σακακιού του και προσπάθησε να του βγάλει, προκειμένου δήθεν να το καθαρίσει, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος, προφανώς ο συνεργός του, επιχείρησε να του αποσπάσει την τσάντα και τη βαλίτσα.

Οι δύο άγνωστοι κατόρθωσαν να κλέψουν την τσάντα του κ. Αβδελά, η οποία είχε μέσα προσωπικά έγγραφα μεταξύ άλλων, ενώ ο ίδιος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία και προσέτρεξε στο συμβάν, ενώ ταυτόχρονα τον βοήθησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και να προλάβει την πτήση του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.