ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ασύλληπτο: Διευθυντής σχολείου στη Ρόδο καθαρίζει τις τουαλέτες γιατί δεν υπάρχει καθαρίστρια

1 min read

Σε απόγνωση βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό διευθυντής σχολικού συγκροτήματος αλλά και γονείς των παιδιών που φοιτούν σε αυτό, εξαιτίας της πλημμελούς όπως καταγγέλλει καθαριότητας που γίνεται στο σχολείο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλαπλοί κίνδυνοι για εκατοντάδες παιδιά που φοιτούν σε αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ρεπορτάζ της «Ροδιακής», πρόκειται για συγκρότημα δημοτικού σχολείου εντός της πόλεως της Ρόδου, όπου οι τουαλέτες αλλά και οι τάξεις του οποίου δεν καθαρίζονται με σωστό τρόπο όπως καταγγέλλει ο διευθυντής, γεγονός που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση του ίδιου αλλά και των γονέων του ίδιου συγκροτήματος.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει», σημειώνει ο διευθυντής που μίλησε στη «Ροδιακή». «Έχω επικοινωνήσει με κάθε αρμόδιο, σε κάθε υπηρεσία και σε κάθε βαθμό. Μιλάμε για ένα σχολείο που εξαιτίας των απουσιών που καταγράφει η καθαρίστρια, σε ώρες και μέρες, βρίσκεται σε πολύ άθλια κατάσταση σε ό,τι αφορά την καθαριότητα, ειδικά στις τουαλέτες.Έχω φθάσει στο σημείο να καθαρίζω εγώ ο ίδιος τις τουαλέτες. Για να μην αρρωστήσουν τα παιδιά, για να μην αρρωστήσουμε όλοι μας».

«Σήκωσα τηλέφωνα, ενημέρωσα τους αρμόδιους τους δήμου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Έκανα έγγραφα και αναφορές προς κάθε κατεύθυνση.Ζήτησα νέα καθαρίστρια ή να ενισχυθεί το σχολείο τις μέρες τουλάχιστον που απουσιάζει. Δεν έγινε τίποτα.

Μιλάμε δηλαδή θα ζητήματα δημόσιας υγείας, γι αυτό και ανησυχώ.Το ίδιο κι οι συνάδελφοί μου αλλά και οι εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων. Τι άλλο δηλαδή θα πρέπει να κάνουμε. Ειλικρινά, δεν το έχω συναντήσει ποτέ ξανά αυτό το γεγονός» κατέληξε ο διευθυντής του σχολικού συγκροτήματος.

Δημοσίευση στα Social Media