Πε. Σεπ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αστυνομικά τμήματα σαν χωματερές – Βουνό τα σκουπίδια και στη ΓΑΔΑ (vids)

1 min read

Υγειονομικές βόμβες τείνουν να γίνουν τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, καθώς η διακομιδή των σκουπιδιών δεν γίνεται σωστά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται… μίνι χωματερές.

Το σκηνικό που περιγράφουν οι αστυνομικοί είναι τραγικό και μπορεί να φανταστεί κανείς ποια κατάσταση επικρατεί στα υπόλοιπα τμήματα, όταν στη ΓΑΔΑ, αλλά και στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, τα σκουπίδια δημιουργούν τεράστιους σωρούς, ακόμα και μέσα στη μέση των διαδρόμων.

Η αυτοψία που πραγματοποίησε η εποπτεία υγείας στις 29 Ιανουαρίου, είναι απογοητευτική. Η εικόνα που αντίκρισαν οι ελεγκτές ήταν τραγική. Σύμφωνα με το πόρισμα εντοπίστηκαν σκουπίδια στην είσοδο του 7ου ορόφου που βρίσκονται τα κρατητήρια. Στις τουαλέτες και τους υπόλοιπους διαδρόμους, η κατάσταση είναι τραγική, ενώ το κλιμακοστάσιο αν δεν θα καθαριστεί θα… πέσει. Το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών θα προβεί σε μηνύσεις, καθώς δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση από κανέναν, ούτε από το Αρχηγείο. Τα μαζεύουμε μόνοι μας, λένε οι αστυνομικοί.


Ιδια κατάσταση καταγγέλλουν και οι ένστολοι της Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να βάζουν από την τσέπη τους λεφτά για να έρθει καθαρίστρια. Το Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ίδια -τραγική- κατάσταση. Οπως λέει ο εκπρόσωπος των ένστολων, Δημήτρης Παδιώτης λέει «περιμένουμε να γίνει ο διαγωνισμός για να προσληφθούν καθαρίστριες. Υπάρχει κίνδυνος μολυσματικών ασθενειών, κυρίως στα κρατητήρια και πέφτει εκεί μεγάλο βάρος».Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.