ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άστατος ο καιρός την Τρίτη – Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

1 min read

Την Τρίτη, τον σημαντικότερο καιρικό ρόλο θα παίξουν τα δύο ακραία τμήματα, δηλαδή οι πολύ δυτικές περιοχές και τα ανατολικά τμήματα της χώρας.

Ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα, ενώ στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Ηπείρου, τη Θεσσαλία και στα Επτάνησα θα εκδηλώνονται ασθενείς βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Στα υπόλοιπα τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, ο καιρός θα είναι καλύτερος, με αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν δίνοντας μικρές βροχοπτώσεις, κυρίως τοπικές μπόρες, ενώ στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις που κατά διαστήματα θα γίνονται πιο πυκνές, ενώ υπάρχει και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, με τις βροχές να αναμένονται τις μεσημβρινές ώρες. Το θερμόμετρο θα δείξει από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 – 4 μποφόρ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.