ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών – Μήνυμα από 112 για επικίνδυνους καπνούς

1 min read

Φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Δευτέρας στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα σε προαύλιο χώρο εργοστασίου με πλαστικά. Λόγω των πυκνών και επικίνδυνων καπνών, στους κατοίκους της περιοχής εστάλη μήνυμα από το 112 για να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, διότι η φωτιά καίει εύφλεκτα υλικά και συγκεκριμένα πλαστικά, και υπάρχει κίνδυνος να επεκταθεί. Παράλληλα υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες των ΟΤΑ.

Η φωτιά βρίσκεται σύμφωνα με την Πυροσβεστική σε βιομηχανική ζώνη στην οδό Αγίας Σοφίας. Η συγκεκριμένη επιχείρηση συνορεύει με άλλα επαγγελματικά κτήρια και γίνεται προσπάθεια για την άμεση κατάσβεσή της προκειμένου να μην επεκταθεί λόγο του εύφλεκτου υλικού που καίει.

Η περιοχή έχει γεμίσει πυκνούς μαύρους καπνούς καθώς η ένταση αλλά και η έκταση της φωτιάς είναι μεγάλη. Εντός του κτήριου όπου εκδηλώθηκε η φωτιά αλλά και στα γειτονικά κτήρια δεν υπήρχαν εργαζόμενοι, αφού είχε ολοκληρωθεί το ωράριο εργασίας τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.