ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΣΕΠ: ‘Όλη η προκήρυξη 13Κ/2017 για μόνιμες προσλήψεις σε 4 φορείς όλη η προκήρυξη εδω

1 min read

ΑΣΕΠ: 'Όλη η προκήρυξη 13Κ/2017 για μόνιμες προσλήψεις σε 4 φορείς

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 13Κ/2017 για μόνιμες προσλήψεις στο Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας – Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε

Οι προσλήψεις με την προκήρυξη 13Κ/2017 του ΑΣΕΠ θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας και αφορούν την πλήρωση 53 θέσεων τακτικού μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας – Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. (Υπουργείο Υγείας), στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών – Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. (Υπουργείο Υγείας) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 22 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) σαράντα οκτώ (48) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διοικητικού, ΠΕ Ιατρών ειδικοτήτων Ακτινοδιαγνωστικής, Γενικής Ιατρικής, Ορθοπαιδικής, Παιδιατρικής, Οδοντιατρικής, ΠΕ Παιδοψυχιάτρων, ΠΕ Ψυχιάτρων, ΠΕ Λογοπεδικών και σε έλλειψη ΤΕ Λογοθεραπευτών, ΠΕ Πληροφορικής και ΠΕ Ψυχολόγων.Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τρεις (3) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Διοικητικού/Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και ΤΕ Νοσηλευτικής. Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), δύο (2) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Διοικητικού (Γραμματέων) και ΔΕ Διοικητικού. Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Το αντικείμενο των θέσεων

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΕ Πληροφορικής: Υποστήριξη της παραγωγικής λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, για την υλοποίηση των στρατηγικών σχεδιασμών και την επίτευξη των στόχων της Αρχής μέσω της ανάπτυξης και ορθολογικής αξιοποίησης πληροφοριακών συστημάτων και ένταξης καινοτόμων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών για τη βελτίωση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τον πολίτη, τις επιχειρήσεις και τη δημόσια διοίκηση, την απλούστευση των διαδικασιών και την επίτευξη φορολογικής δικαιοσύνης και διαφάνειας.

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ – Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. Σκοπός της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. είναι η ανάπτυξη της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού, η κατάρτιση προγραμμάτων υποστήριξης αθλητών και η παροχή υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας φροντίδας – περίθαλψης, η ανάπτυξη νέων μορφών φροντίδας υγείας, η παροχή πρόσθετων και εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας (όπως η κατ’ οίκον νοσηλεία, η προληπτική ιατρική, η αποκατάσταση και η αποθεραπεία), η ανάπτυξη πιλοτικών προγραμμάτων παροχής υπηρεσιών υγείας, η εν γένει προαγωγή των επιστημών υγείας, η εξασφάλιση τρόπων άμεσης πρόσβασης του Έλληνα ασθενή σε εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, η εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και η προαγωγή της υγιεινής και της ασφάλειας της εργασίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ – Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. Το Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. είναι κοινωφελής οργανισμός ιδιωτικού δικαίου που παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε κλινικό επίπεδο (διαγνωστικές, θεραπευτικές, συμβουλευτικές) σε όλες τις βαθμίδες της σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, υπηρετώντας τις αρχές της κοινοτικής – κοινωνικής ψυχιατρικής, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την κλινική και θεωρητική εμπειρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕ Διοικητικού – ΔΕ Διοικητικού: Διοικητική υποστήριξη των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π. υποβάλλεται, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 13Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510

όλη η προκήρυξη εδω

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.