ΑΣΕΠ: Οι 5 προκηρύξεις για μόνιμους που βγαίνουν άμεσα

Newskamatero

Το ΑΣΕΠ ετοιμάζει 5 προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις αλλά τριετούς διάρκειας όπως προκύπτει από έγγραφο που αποκαλύπτουν πρώτα τα dikaiologitika news.

Ειδικότερα σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ για την σύσταση ομάδας εργασιών από υπαλλήλους της Αρχής ετοιμάζονται τα σχέδια προκηρύξεων για τις κάτωθι προσλήψεις

1) 76 θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ (2 θέσεων ΥΕ Νεκροτόμων του Υπουργείου Δικαιοσύνης , 9 θέσεων του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής του ΟΑΕΔ, 8 θέσεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ, 49 θέσεων ΠΕ,ΤΕ κατηγορίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), 3 στον ΕΟΜ , 1 στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας 1 του Επιμελητηρίου Λακωνίας και 3 θέσεις του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

2) δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και δύο (2) θέσεων κλάδου ΠΕ4 Πληροφορικής στη Βουλή των Ελλήνων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

3) 2 θέσεων ΕΕΠ/ΠΕ Μηχανικών Του Υπουργείου Υγείας (7η ΥΠΕ Κρήτης), 6 θέσεων ΕΕΠ του Υπουργείου Υγείας (ΚΕΤΕΚΝΥ) και 1 θέσεως Ελεγκτή Ιατρού με 3ετή θητεία του ΟΑΕΔ.

4) 60 θέσεων ΔΕ κατηγορίας στην Τράπεζα της Ελλάδας με γραπτό διαγωνισμό.

5) 12 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας στη Βουλή.

Το έγγραφο που αποκαλύπτουν πρώτα τα dikaiologitika news

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

"Βόμβα" Ζαμπίδη: Επιστρέφει στο ρινγκ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 38χρονος Μιχάλης Ζαμπίδης εκτοξεύει τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων για μία ακόμη φορά, καθώς πραγματοποίησε μία τεράστιας σημασίας ανακοίνωση τόσο για την ελληνική όσο και για τη διεθνή μαχητική σκηνή. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κορυφαίος Έλληνας μαχητής ανακοινώνει την επιστροφή του στη δράση, έπειτα από τέσσερα χρόνια που είχε πάρει […]