ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις με οποιοδήποτε πτυχίο και αίτηση με ένα κλικ!

1 min read

Για λίγες ημέρες ακόμα θα είναι ανοικτές οι αιτήσεις στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που κάνει δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την 8Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πλήρωση 70 μόνιμων θέσεων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, σε έξι μεγάλους φορείς του δημοσίου:

  1. Στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ)
  2. Στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – ΟΠΕΚΑ 
  3. Στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων – ΜΤΠΥ,
  4. Στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο – ΝΑΤ,
  5. Στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – ΕΚΚΑ (υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων)
  6. Στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση στο δημόσιο θα πρέπει να βιαστούν, καθώς, σύμφωνα με την προκήρυξη, που παρουσίασε πρώτο το proson, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής θα λήξει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 14:00.

Προσλήψεις με οποιοδήποτε πτυχίο

Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι στην εν λόγω προκήρυξη είναι ότι για ορισμένες θέσεις γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Οι θέσεις αυτές αφορούν κυρίως διοικητικό προσωπικό και από την εμπειρία μας στο proson αναμένουμε πως θα δεχτούν τεράστιο όγκο αιτήσεων. 

Πιο συγκεκριμένα, για τις θέσεις «ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού» γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας

Παράλληλα, για την ειδικότητα «ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού» γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας ή πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Οι ειδικότητες 

Οι έντεκα ειδικότητες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που ζητούνται στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ και παρουσιάζει το proson είναι οι εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (55 θέσεις)

ethnos

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.