ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΣΕΠ: Μπαράζ προσλήψεων στο Δημόσιο – Θέσεις εργασίας σε ΟΣΕ, ΑΑΔΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΥΑΘ και δήμους

1 min read

Σε εξέλιξη βρίσκονται εκατοντάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ, για αποστολή βιογραφικού. Το Dikaiologitika News, παρουσιάζει όλες τις ευκαιρίες εργασίας σε περιφέρειες και μεγάλους οργανισμούς. Δείτε αναλυτικά πατώντας τα λινκ τις προθεσμίες και τα δικαιολογητικά κάθε προκήρυξης.

ΑΣΕΠ: 160 προσλήψεις στον ΟΣΕ – Θέσεις εργασίας σε 12 περιοχές

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν εξήντα (160) ατόμων για την κάλυψη αναγκών φύλαξης Ισόπεδων Διαβάσεων και Εγκαταστάσεων του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.) Α.Ε., που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττική.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

ΕΥΑΘ: Αιτήσεις για νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ – Ημερομηνίες

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΥΑΘ Α.Ε. που εδρεύει στο Νομό Θεσσαλονίκης ειδικοτήτων,  ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, TE  Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Οδηγών  Οχημάτων.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

ΑΣΕΠ: 55 προσλήψεις στην ΔΕΔΔΗΕ – Θέσεις εργασίας σε πέντε περιοχές

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στους Νομούς Αττικής και Κυκλάδων.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Τρέχουν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για την Προκήρυξη 6Κ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 37/4-10-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εβδομήντα πέντε (75) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 5 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δήμο Κατερίνης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» την περίοδο 2019-2020, στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κατερίνης (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ.), που εδρεύει στην Κατερίνη, Ν. Πιερίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόνταΑνακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» την περίοδο 2019-2020, στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κατερίνης (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ.), που εδρεύει στην Κατερίνη, Ν. Πιερίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

1 ΠΕ Γυμναστών Ειδικής Αγωγής1 ΔΕ Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες1 ΔΕ Οδηγών [∆΄ (D) Κατηγορίας – µε κάρτα ψηφιακού ταχογράφου].

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Προσλήψεις με νέα προκήρυξη στην Περιφέρεια Αττικής

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφέρειας Αττικής, που εδρεύει στην Αθήνα, για τις ανάγκες αυτής στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθηνών και Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών που εδρεύουν στο νομό Αττικής.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη Πηγή dikaiologitika.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.