ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΣΕΠ: Άναψε το πράσινο φως στην προκήρυξη για το Βοήθεια στο Σπίτι

1 min read

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση από το ΑΣΕΠ για να προκηρύξει τις 2.909 προσλήψεις στο Βοήθεια στο Σπίτι. Η προκήρυξη είναι έτοιμη να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για έκδοση. Επόμενη προκήρυξη που θα παρει σειρά θα είναι ο μεγάλος διαγωνισμός για τις 1.209 προσλήψεις του υπουργείου Υγείας

Η μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 2.909 προσλήψεις στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες ενώ οι προθεσμίες για υποβολή αιτήσεων θα καθοριστούν για έναρξη τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

Πηγές του ΑΣΕΠ τονίζουν ότι η προκήρυξη πήρε το πράσινο φως από το υπουργείο Εσωτερικών και είναι έτοιμη να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο, ενώ σημειώνουν ότι η επόμενη προκήρυξη που θα πάρει σειρά ειναι ο μεγάλος διαγωνισμός για τις 1.209 προσλήψεις στο υπουργείο Υγείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι θα πρέπει να μεσολαβήσουν 15 ημέρες από την αποστολή της στο Εθνικό Τυπογραφείο για τον καθορισμό των προθεσμιών και την υποβολή των αιτήσεων. ΄Όπως είχε αποκαλύψει το Dikaiologitika News ήταν αδύνατον οι αιτήσεις να ξεκινήσουν πριν το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, αφού δεν είχε πάρει κάν η προκήρυξη το πράσινο φως του υπουργείου Εσωτερικών.

Η προκήρυξη θα αφορά τέσσερις κατηγορίες εκπαίδευσης και συγκεκριμένα: Η Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.),θα αφορά 369 θέσεις, η Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) θα αφορά 729 θέσεις, Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), 63) θέσεις και η Δ΄ Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), θα αφορά 1.177 θέσεις.

Το αντικείμενο απασχόλησης των προκηρυσσομένων θέσεων κλάδων ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας θα αφορά σε αρμοδιότητες των ΟΤΑ α ́ βαθμού, όπως περιγράφονται στις οικείες οργανικές διατάξεις και ιδίως τη διερεύνηση αναγκών κοινωνικής φροντίδας και την παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον βοήθειας σε ηλικιωμένα άτομα, ΑΜΕΑ, πολίτες μη αυτοεξυπηρετούμενους για την κάλυψη βασικών αναγκών καθημερινής διαβίωσης, της βελτίωσης της αυτοεξυπηρέτησης και γενικά την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στους τομείς συμβουλευτικής και ψυχοσυναισθηματικής υποστήριξης των ιδίων και των οικογενειών τους, νοσηλευτικής πρωτοβάθμιας φροντίδας, οικογενειακής φροντίδας , φυσικοθεραπείας και ήπιας αθλητικής άσκησης, αγωγής υγείας και πρόληψης, εργοθεραπείας, ιατροφαρμακευτικής φροντίδας, ψυχαγωγίας, διακοπών κ.α

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.