ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ασελγούσαν πάνω του οι συγγενείς του- Μία οδυνηρή ιστορία που κράτησε 11 χρόνια

1 min read

Με την επιβολή πολυετών ποινών κάθειρξης στους τρεις κατηγορούμενους που άσκησαν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου -που σήμερα είναι 20χρονων- έπεσε η αυλαία της εκδίκασης της τραγικής ιστορίας βιασμούς, αποπλάνησης και κατάχρησης ανηλίκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.

Μια οδυνηρή ιστορία που λίγοι Ζακυνθινοί την ήξεραν, αφού κάποιοι φρόντιζαν να την κρατούν καλά κρυμμένη πίσω από τους τοίχους ενώ σπιτιού, και κατά συχνά διαστήματα ερχόταν στην επικαιρότητα και συζητιόταν χαμηλόφωνα.
Η ιστορία εκτυλίχθηκε στη Ζάκυνθο από το 2007 μέχρι το 2016 οπότε και το παιδί αποκάλυψε στην οικογένειά του όσα είχε ζήσει. Οπως κατέθεσε, δεν κατήγγειλε νωρίτερα το γεγονός, καθώς ντρεπόταν και φοβόταν.

Κατηγορούμενοι είναι τρεις άνδρες, άνω των 60 ετών, ενώ συγκλονιστικό είναι το γεγονός πως δύο από αυτούς έχουν συγγενική σχέση με τον νεαρό, αφού έχουν παντρευτεί τις αδελφές του πατέρα του. Ο 20χρονος κατέθεσε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα βίωνε για χρόνια από τους τρεις κατηγορούμενους, από την ηλικία των 9 ετών.
Στο εδώλιο κάθονταν και οι τρεις κατηγορούμενοι που αρνούνταν τις κατηγορίες, ενώ προφυλακισμένοι ήταν οι δύο από αυτούς. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας οι ποινές που τους επιβλήθηκαν από το δικαστήριο ήταν 15χρόνια κάθειρξη για τον πρώτο κατηγορούμενο για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου, 15χρόνια στον δεύτερο κατηγορούμενο για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου και

20 χρόνια στον τρίτο κατηγορούμενο για το αδίκημα του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου.
Αμέσως μετά ο δικηγόρος του ανηλίκου -που σήμερα είναι 20χρονων- Παναγιώτης Κεφαλληνός δήλωσε στην εφημερίδα μας πως “απόλυτη δικαίωση αισθάνεται ο εντολέας μου και για τον ίδιο, και για την οικογένειά του, και για την μητέρα του Ελένη η οποία απεβίωσε από την επάρατη νόσο το Δεκέμβριο του 2016. Είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει επιτέλους να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα που εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας και έχουν σαν στόχο ανήλικα παιδιά εντός ή εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος”.

Σοκαριστικές μαρτυρίες
Σοκαριστικές και ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρονται κατά την ακροαματική διαδικασία.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας του 20χρονου ο οποίος επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε και ο γιος του. Ο πατέρας ανέφερε ότι αποκλείεται να άρεσαν στο γιο του αυτά που γίνονταν ενώ εξήγησε ότι το παιδί τα κρατούσε όλα μέσα του γιατί ήταν φοβισμένο και δεχόταν εκβιασμούς. Η ιστορία αποκαλύφθηκε το 2016. Όπως περιέγραψε ο 20χρονος, η οικογένειά του κατάλαβε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ότι κάτι τον απασχολούσαν και τον πίεσε να μιλήσει για ό,τι του συμβαίνει.

Αφορμή για την γνωριμία με τον α’ κατηγορούμενο στάθηκε μία τράπουλα με παραστάσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Ο β’ κατηγορούμενος είναι γαμπρός του πατέρα του 20χρονου, ενώ οι επαφές του με το παιδί κράτησαν περίπου από το 2013 μέχρι το 2016. Ο 20χρονος δούλευε όπως ανέφερε σε επιχείρηση που διατηρούσε ο γ’ κατηγορούμενος ο οποίος επίσης είχε παντρευτεί αδελφή του πατέρα του.

 

Πηγή: imerazante.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.