Σα. Οκτ 31st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άρχισαν τα όργανα στη Μακεδονία από το σλαβόφωνο «Ουράνιο Τόξο» – Θέτουν θέμα “Μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα..

1 min read

Αρχισαν τα όργανα στη Μακεδονία πριν καν περάσουν λίγες ώρες από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων. Η συζήτηση περί ύπαρξης “Μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα αν μέχρι σήμερα αποτελούσε ένα αφήγημα γραφικών κύκλων στη Βόρεια Ελλάδα είναι σίγουρο ότι από αύριο θα μας απασχολήσει σοβαρά.

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος “Ουράνιο Τόξο” με έδρα την Φλώρινα Παύλος Βοσκόπουλος, περιχαρής για την υπερψήφιση της Συμφωνίας, αναφέρεται στη γέφυρα φιλίας που θα χτίσουν μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας πλέον, τα “μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα”.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Βοσκόπουλου, που αποτελεί σχόλιο στη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή, “σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία και θα είναι φίλη μας” έχει ως εξής: “Άιντε και εμείς οι “ανύπαρκτοι” τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα, γέφυρα φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες”.

tsipras

 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.