ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άρθρο σε εφημερίδα εξτρεμιστών στην Θράκης αποκαλεί τους Εθνοφύλακες στην Ήπειρο «στρατό τζιχαντιστών»!

1 min read

Άρθρο σε εφημερίδα εξτρεμιστών στην Θράκης αποκαλεί τους Εθνοφύλακες στην Ήπειρο «στρατό τζιχαντιστών»!

Σε παράκρουση πρέπει να βρίσκονται οι εξτρεμιστές  της μειονότητας που δρουν στην Θράκη από τη ΤΑΜΣ που πραγματοποίησαν οι Ηπειρώτες Εθνοφύλακες καθώς είδαν την δημιουργία ενός στρατού Ελλήνων “Τζιχαντιστών”!
Έτσι όπως κάνει αναφορά εξτρεμιστική εφημερίδα  Οι “Ηπειρώτες Τζιχαντιστές” όπως τους αναφέρουν μέρα-νύχτα κάνουν ένοπλη εκπαίδευση σε βουνά και πλαγιές! Αυτό το παρατσούκλι φαίνεται τους κόλλησαν από τα γένια τους και τις στολές τους!

Στις 10 Δεκεμβρίου ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφτηκε την 8η Μ/Π ΤΑΞ που είναι εγκατεστημένη στην Ήπειρο.

O στρατηγός Στεφανής παρακολούθησε την άσκηση που εκτέλεσε το Τάγμα Εθνοφυλακής Καλπακίου. Διαπιστώθηκε η άριστη προετοιμασία, οργάνωση και εκτέλεση της άσκησης, η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό του Τάγματος Τάγματος Καλπακίου (130 άτομα) και των Εφέδρων που ασκήθηκαν.

Ο αρχηγός ΓΕΣ παρακολούθησε την άσκηση στην οποία δίπλα στα στρατιωτικά οχήματα, επιστρατεύτηκαν και πολιτικά φορτηγά και εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την απόδοση του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλπακίου  και των εφέδρων.

Όπως είναι γνωστό στην περίοδο της υπουργίας του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας, δίνεται μεγάλη σημασία στους εθνοφύλακες και τους εφέδρους παντού στην χώρα και με αυτή την αφορμή είχε κηρύξει και το 2017 ως έτος Εθνοφυλακής και εφέδρων.

Και αυτό είναι που ίσως φοβούνται περισσότερο όσοι επιβουλεύονται, ότι όλη η Ελλάδα είναι έτοιμη να τους αντιμετωπίσει. 
 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση