ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Φρίκη από τα νέα ευρήματα στον υπολογιστή της 33χρονης

1 min read

Η αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Τα νέα ευρήματα στον υπολογιστή της 33χρονης γυναίκας που είχε απαγάγει το κορίτσι προκαλούν φρίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τις έρευνες στον υπολογιστή της 33χρονης προκύπτει πως αυτή αναζητούσε υποψήφια ανήλικα θύματα στα ορφανοτροφεία της βορείου Ελλάδας και σχεδίαζε επισκέψεις σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Επιπλέον είχε συχνές επαφές με τον συνεργό της, επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος της έδινε και χρήματα. Ο ίδιος γνώριζε για την απαγωγή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αν και ισχυρίζεται ότι δεν ήρθε σε επαφή με το παιδί.

Αρπαγή στη Θεσσαλονίκη: Ο επιχειρηματίας φιλοξένησε την 33χρονη σπίτι του

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, φέρεται να φιλοξένησε την 33χρονη στο σπίτι του, τη βραδιά προτού η κατηγορούμενη διαπράξει την εις βάρος της αποδιδόμενη αρπαγή.

Η 33χρονη φέρεται να «αποχώρησε 2,5 ώρες προτού τελέσει την αρπαγή» την πρώτη νύχτα της αρπαγής και έχοντας χορηγήσει ναρκωτικά χάπια στη μικρή «μετέβη στην οικία του συγκατηγορουμένου της, όπως προκύπτει από τη σύνδεση του φορητού της υπολογιστή στο wifi του».

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος «επισκέφθηκε επανειλημμένα το σπίτι της συγκατηγορούμενής του κατά το διάστημα της παράνομης κράτησης της ανήλικης και ήταν παρών κατά την απελευθέρωσή της» και επικοινωνούσε με την 33χρονη, γνωρίζοντας πως είναι η απαγωγέας, ενώ δήλωνε πως θα της στεκόταν σύμφωνα με την έκθεση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.