ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αρναούτογλου SOS για τον Hagibis

1 min read

Στον τυφώνα Hagibis, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη διαδρομή του προς το Τόκιο, αναφέρθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος προειδοποίησε πως δεν αποκλείεται να είναι ο πιο ισχυρός όλων των εποχών.

Ο φετινός ισχυρότερος μέχρι στιγμής τυφώνας Hagibis δεν αποκλείεται να σαρώσει την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο το ερχόμενο Σάββατο. Αν όντως περάσει από την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας με την ατμοσφαιρική πίεση στο κέντρο του να πέφτει και κάτω από τα 960hPa, θα περάσει στην μετεο-ιστορία της χώρας ως ο πιο ισχυρός τυφώνας όλων των εποχών

Hagibis the beast: Ο τυφώνας… τέρας που τρέμουν στη NASA

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι Αρχές της Ιαπωνίας, βλέποντας τον τυφώνα Hagibis να πλησιάζει τη χώρα.

Η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες δύο ημέρες στο έλεος του ισχυρότερου τυφώνα όλων των εποχών, όπως τον χαρακτηρίζουν οι επιστήμονες.

Η NASA παρακολουθεί στενά την πορεία του τρομακτικού φαινομένου, ενημερώνοντας συνεχώς τις ιαπωνικές Αρχές για την πορεία του και τις επιπτώσεις.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας (JMA) προειδοποίησε πως η ισχύς του τυφώνα μπορεί να ενταθεί προσεγγίζοντάς τη χώρα, με τους ανέμους να ξεπερνούν τα 220 χιλιόμετρα την ώρα.

O Hagibis αυτή τη στιγμή έχει κατεύθυνση προς το Τόκιο, προκαλώντας το ενδιαφέρον των μετεωρολόγων παγκοσμίως.

Ο πρώην μετεωρολόγος της F1, Steffen Dietz, έγραψε στο Twitter:

Ο τυφώνας Hagibis θα περάσει 150 χλμ νοτιοανατολικά της Suzuka το απόγευμα του Σαββάτου ως δυνατός τυφώνας, κατηγορίας 3. Αναμένεται καταρρακτώδης βροχή και άνεμοι ταχύτητας άνω των 150 χλμ/ώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στην πίστα!»

Καθησύχασε, πάντως, για τις συνθήκες της Παρασκευής και της Κυριακής:

Την Παρασκευή οι συνθήκες θα είναι καλές με συννεφιά, αλλά με το ρίσκο μικρών βροχοπτώσεων.

Την Κυριακή, ο Hagibis θα έχει ήδη περάσει. Αναμένεται ηλιοφάνεια και αίθριος καιρός. Παρόλα αυτά, θα υπάρχουν ακόμη άνεμοι ταχύτητας 70 χλμ/ώρα το πρωί και 50 χλμ/ώρα το απόγευμα. Οι συνθήκες κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι καλές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.