Αρκάς… βιτριολικός για Τσίπρα και συνταξιούχους!

Newskamatero

Μια ακόμη φορά που ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αυτή τη φορά με αφορμή τους συνταξιούχους.

Ο Αρκάς δεν έχει πατήσει φρένο… ούτε στιγμή στην κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα. Κάτι που δε δείχνει διατεθειμένος να κάνει ειδικά τώρα, που οι εκλογές απέχουν μόλις… τέσσερις και σήμερα.

Έτσι, με ένα νέο σκίτσο του, ο Αρκάς «χτυπά» τον πρωθυπουργό, με το κεντρικό του θέμα να είναι οι συνταξιούχοι, οι παροχές και… τα παράπονα. Όλα αυτά βέβαια ενώ πριν μόλις λίγες ημέρες κατατέθηκε στους λογαριασμούς η 13η σύνταξη -κατά την κυβέρνηση- ή προεκλογικό επίδομα -κατά την αντιπολίτευση- με πολλούς συνταξιούχους να βλέπουν τελικά στο ATM λιγότερα από όσα πίστευαν (σ.σ. διαβάστε εδώ γιατί).

Στο σκίτσο, εμφανίζεται ένας άνκορμαν που λέγοντας τις ειδήσεις αναφέρει: «Στα παράπονα των συνταξιούχων ότι άλλα έταξε κι άλλα έδωσε, ο πρωθυπουργός απάντησε έκπληκτος: «Τι; Δηλαδή με πίστεψαν;»».

Δείτε το νέο σκίτσο που υπογράφει ο Αρκάς

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Instagram: Διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα 49 εκατ. χρηστών

Μια από τις μεγαλύτερες διαρροές προσωπικών δεδομένων που έχει συμβεί μέσω των social media καταγράφηκε την Δευτέρα 20/5, καθώς σύμφωνα με το techcrunch.com διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα 49 εκατομμυρίωνχρηστών του Instagram. Υπεύθυνη για τη διαρροή φαίνεται να είναι μια εταιρεία marketing από την Ινδία, με όνομα Chtrbox, ενώ η διαρροή έγινε μέσω μιας βάσης δεδομένων Amazon Web Services.  Τα δεδομένα […]