ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άρης: Σκάει η «βόμβα» με Καμαρά – Έπεσαν οι υπογραφές και έρχεται

1 min read

Άρης: Παίκτης των «κίτρινων» θα πρέπει να θεωρείται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Μία… ανάσα από την ανακοίνωση της πιο δαπανηρής μεταγραφής της ιστορίας του είναι ο Άρης, καθώς ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με τη Φούλαμ και ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την Παρασκευή (13/08) ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες στην υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ των «κίτρινων» και της Φούλαμ για την απόκτηση του επιθετικού από την Μαυριτανία. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς θα βγάλουν από τα ταμεία τους 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη.

Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας της Μακεδονίας κάνουν αγώνα… δρόμου, προκειμένου να βγάλουν τα απαραίτητα έγγραφα και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά να φτάσει μέσα στις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους «κίτρινους», την στιγμή που θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Άρης προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η μεταγραφή, προκειμένου να τεθεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στην διάθεση του Άκη Μάντζιου ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.