ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Οκτωβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αργεντινή Εικόνες που σοκάρουν με εξαγριωμένο πλήθος να επιχειρεί να λιντσάρει τον υπουργο οικονομίας

1 min read

Ένα αποκαλυπτικό βιντεο με όσα συμβαίνουν στην Αργεντινή ανέβασε η Μαρια Δεναξα στα social media που δείχνει το εξαγριωμένο πλήθος να προσπαθεί να λιντσάρει τον υπουργο οικονομιας στην Αργεντινή.

Οπως έγραψε και η ίδια: 🇦🇷Ο υπουργός Οικονομίας της Αργεντινής σχεδόν λιντσαρίστηκε από εξαγριωμένο πλήθος στο Μπουένος Άιρες. Ο πληθωρισμός ξεπερνά το 60% και ο λαός της Αργεντινής βρίσκεται στα πρόθυρα λιμοκτονίας.

🇱🇰Σρι Λάνκα: Καντσάνα Βιτσεσέκερα, Υπουργός Ενέργειας “Μπορείτε να εγγράψετε μόνο 1 όχημα. Μετά την επαλήθευση,θα λάβετε ένα κωδικό QR. Αυτό το πάσο θα είναι ο μόνος τρόπος για την αγορά καυσίμων”!!!
Eνα ακόμη βήμα “κοινωνικού ελέγχου” ή “κοινωνικής πίστωσης” Ακολουθούν κι άλλα👇

🇧🇩 Διαμαρτυρίες και σκληρές συγκρούσεις με την αστυνομία σε πολλές πόλεις του Μπαγκλαντές μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τις τιμές των καυσίμων κατά 52%.

🇧🇩 Διαμαρτυρίες σε πολλές πόλεις του Μπανγκλαντές μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τις τιμές των καυσίμων κατά 52%. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στη χώρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες για τις διακοπές ρεύματος και την εκτίναξη στα ύψη των τιμών της ενέργειας #πληθωρισμός

Δημοσίευση στα Social Media