ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Apple TV+: Ξεκίνησε σε 100 χώρες με συνδρομή 4,99 €

1 min read

Από την 1η Νοεμβρίου ξεκίνησε η εφαρμογή AppleTV+ να προσφέρει σε 100 χώρες  – ανάμεσά τους και η Ελλάδα – πρωτότυπο περιεχόμενο με σειρές, ταινίες και εκπομπές που διαθέτουν σταρ όπως οι Τζένιφερ Άνιστον και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η Apple TV +, η συνδρομητική υπηρεσία video streaming της Apple, ξεκινά τη λειτουργία της την 1η Νοεμβρίου σε περισσότερες από 100 χώρες ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό η διαδικτυακή εφαρμογή της Apple προπορεύεται αυτής της Disney +  που θα κάνει ντεμπούτο λίγες ημέρες αργότερα, στις 12 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά με κόστος συνδρομής στα 7$ ενώ, όπως όλα δείχνουν, στην Ελλάδα η εφαρμογή της Disneyθα έρθει μετά το καλοκαίρι του 2020.

Το Apple TV + θα προσφέρει πρωτότυπες εκπομπές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, όπως τα «The Morning Show», «Dickinson», «See», «Για όλη την ανθρωπότητα»  και «The Elephant Queen». Η εφαρμογή Apple TV σε iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac και άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των online στο tv.apple.com, θα είναι διαθέσιμη για 4,99 δολάρια το μήνα με επταήμερη δωρεάν δοκιμή. Από σήμερα, μάλιστα, οι πελάτες που αγοράζουν iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch ή Mac μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ένα χρόνο Apple TV + ενώ μέσω της κοινής χρήσης, έως και έξι μέλη της οικογένειας μπορούν να μοιράζονται μία συνδρομή Apple TV +.

Ας δούμε όμως ποιες είναι οι σειρές και οι εκπομπές που φιγουράρουν στο πρωτότυπο περιεχόμενο της AppleTV+ που φιλοδοξεί να «χτυπήσει» το Netflixπαίρνοντας ένα γενναίο μερίδιο από την πίτα των συνδρομητών παγκοσμίως στον λεγόμενο «πόλεμο των streaming».

Σειρές

«See»: ένα επικό δράμα με πρωταγωνιστές τον Τζέισον Μομόα του «Game of Thrones» και τον Άλφρι Γούνταρντ. Στο μέλλον, 600 χρόνια από σήμερα, ένας ιός έχει αποδεκατίσει την ανθρωπότητα και έχει καταστήσει τους μισούς ανθρώπους τυφλούς. Όταν ολόκληρη η ανθρωπότητα χάνει την αίσθηση της όρασης, οι άνθρωποι πρέπει να προσαρμοστούν και να βρουν νέους τρόπους επιβίωσης.

 «The Morning Show»: ένα πολιτικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Ρις ΓουίδερσπουνΤζένιφερ Άνιστον και Στιβ Καρέλ που θα μας βάλει στα παρασκήνια των πρωινών ειδήσεων και των κέντρων εξουσίας.

«Dickinson»: μια σκοτεινά κωμική ιστορίας ενηλικίωσης, που διερευνά τους κοινωνικούς – οικογενειακούς περιορισμούς αλλά και τα εμπόδια που σχετίζονται με το φύλο μέσα από τη ματιά της επαναστατημένης νεαρής ποιήτριας ‘Έμιλι Ντίκινσον. Πρωταγωνιστεί η οσκαρική Χέιλι Στάινφιλντ («Αληθινό θράσος»).

«ForAllMankind» («Για όλη την ανθρωπότητα»): μια νέα σειρά από τον Ρόναλντ Ντ. Μουρ, που εριεργάζεται τι θα συνέβαινε εάν ο παγκόσμιος διαστημικός ανταγωνισμός δεν τελείωνε ποτέ και το διαστημικό πρόγραμμα παρέμενε το κεντρικό κομμάτι της ελπίδας και των ονείρων της Αμερικής.

«Helpsters»: μια νέα παιδική σειρά από τους δημιουργούς του «Σουσάμι άνοιξε» (SesameStreet), όπου ο Κόντι και η αγαπημένη παρέα των τεράτων βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων.

apple_tv_helpsters.jpg

«Snoopy in Space»: ένα νέο πρωτότυπο ανιμέισον φιλοδοξεί να ταξιδέψει τους θεατές με τον Σνούπι που θέλει να γίνει αστροναύτης. Ο Τσάρλι Μπράουν και το πλήρωμα των Πίνατς αναλαμβάνουν τη διοίκηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και διερευνούν το φεγγάρι.

«Ghostwriter»: αναβίωσης της σειράς της δεκαετίας του ’90. Τέσσερα παιδιά συνεργάζονται με ένα μυστηριώδες φάντασμα προκειμένου να απελευθερώσουν φανταστικούς χαρακτήρες από έργα λογοτεχνίας. Σημείο δράσης, το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς.

apple-tv-ghostwriter.jpg

«ElephantQueen» («Η Βασίλισσα των Ελέφαντων»): ντοκιμαντέρ και μαζί μια κινηματογραφική επιστολή αγάπης για ένα είδος που βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Ένας μεγαλοπρεπής ελέφαντας και το κοπάδι του πραγματοποιούν ένα επικό ταξίδι ζωής με τη σφραγίδα της

Με την AppleTV + συνεργάζεται και η βασίλισσα των Media, Όπρα Γουίνφρεϊ, συνομιλώντας στην εκπομπή της με μερικούς από τους καλύτερους συγγραφείς της εποχής μας, ενώ η συνδρομητική εφαρμογή φροντίζει να  προσθέτει νέα πρότζεκτ κάθε μήνα. 

oprahapple.jpg

Ανάμεσά τους:

• Το «Servant», ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ από τον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Ένα ζευγάρι βλέπει τον γάμο του να καταρρέει μετά από μια ανείπωτη τραγωδία ενώ μια μυστηριώδης δύναμης επιχειρεί να εισέλθει στο σπίτι τους.

• Το «TruthBeTold», μια νέα σειρά με πρωταγωνιστές τους Οκτάβια Σπένσερ και Άαρον Πολ (ο πρωταγωνιστής του «BreakingBad»), που εξερευνά την εμμονή της Αμερικής με τα εγκλήματα και την αναπαραγωγή τους στα μέσα ενημέρωσης.

• Το «LittleAmerica» («Μικρή Αμερική»), εμπνευσμένο από τις αληθινές ιστορίες του Epic Magazine, που αποτύπωσε εκπληκτικές ιστορίες μεταναστών στην Αμερική.

• Το «The Banker», που φέρνει στο φως την αληθινή ιστορία δύο Αφροαμερικανών επιχειρηματιών που προσπάθησα να παρακάμψουν τους φυλετικούς περιορισμούς της δεκαετίας του 1950 και να παράσχουν στεγαστικά δάνεια στην αφρικανική αμερικανική κοινότητα στο Τζιμ Κρόου του Τέξας. Πρωταγωνιστούν οι  Άντονι Μακί και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον με τους Νία Λονγκ και Νίκολας Χουλτ να συμπληρώνουν το καστ.

• Το «Hala», κινηματογραφική ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάντανς και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με ηρωίδα μια μουσουλμάνα μαθήτρια σε αμερικανικό λύκειο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.