ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποτροπιασμό προκαλούν Η αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό O 53χρονος είχε 51 «προφίλ» για να κλείνει τα ραντεβού της φρίκης

1 min read


Αποτροπιασμό προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό.

Ήδη ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά και εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι, η μητέρα της 12χρονης και τρεις ακόμα κατηγορούμενοι έχουν οδηγηθεί στις φυλακές.

Ο 53χρονος κατηγορείται ότι συνολικά είχε δημιουργήσει 51 διαφορετικά προφίλ της 12χρονης σε site γνωριμιών, από τα οποία τα 35 προφίλ ήταν δοκιμαστικά και τα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως e-mail και ηλικία χρήστη. Τα τρία εξ΄ αυτών είχαν και φωτογραφίες της 12χρονης κακοποιημένης κοπέλας.

Σε αυτό το διάστημα πραγματοποιήθηκαν 367 συνομιλίες, ενώ στάλθηκαν συνολικά 90 φωτογραφίες σε 76 χρήστες και έλαβε 12 φωτογραφίες από δέκα χρήστες. Ο 53χρονος φέρεται να είχε δημιουργήσει και τιμοκατάλογο της φρίκης.

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης

Πελάτης: Καλημέρα τι κάνεις;

53χρονος (ως 12χρονη): Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ.

Στον Κορυδαλλό η μητέρα

Η μητέρα της 12χρονης, μετά την απόφαση για την προσωρινή της κράτηση, έχει οδηγηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σήμερα το πρωί πήγαν να την επισκεφθούν η μεγαλύτερη κόρη της 19 ετών και ο πατέρας των παιδιών της.

Την ίδια στιγμή, οι συνομιλίες που φέρεται αν είχε με το 12χρονο παιδί της σοκάρουν.

Μητέρα: Να σου πω κάτι, εεε. Δε λες να στείλει κανέναν 20;

12χρονη: Μαμά

Μητέρα: Μαμούνια. Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα, πιπάκια και δεν βρίσκω.

12χρονη: Γεια μαμά

Οι έρευνες δικαστικών και αστυνομικών αρχών συνεχίζονται πάντως προκειμένου να εντοπιστούν κι άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Χημικός ευνουχισμός για τους παιδεραστές;

Η τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί και στη χώρα μας ο χημικός ευνουχισμός ως ένας μηχανισμός ποινικής συνδιαλλαγής έχει προκαλέσει αίσθηση και συζητήσεις.

«Εάν κάποιος από αυτούς τους εγκληματίες επιθυμεί να κάνει την ιατρική πράξη του χημικού ευνουχισμού τότε αυτό θα μπορούσε να οδηγεί σε ευεργετικά αποτελέσματα για την ποινική του μεταχείριση», δήλωσε ο υπουργός.

Τις επόμενες ημέρες το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει εαν θα προφυλακιστεί ή όχι και ο διοικητής υπάλληλος του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ ο οποίος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω απότους παιδεραστές στην υπόθεση της 12χρονης

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται αρκετά άτομα τα οποία φαίνονται να έχουν έρθει σε επικοινωνία με την 12χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στις δικαστικές αρχές και δεν αποκλείεται στις επόμενες ώρες να υπάρξει νέος κύκλος ενταλμάτων συλλήψης.

Χθες αυτοβούλως παρουσιάστηκε στις Αρχές ένας άνδρας 43 ετών και παρέδωσε το κινητό του στις Αρχές κι ένας άλλος άνδρας 52 ετών, αφού ταυτοποιήθηκε, κλήθηκε από τις Αρχές για να καταθέσει.

Στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα της 12χρονης – Την επισκέπτηκαν ο σύζυγός της και η 19χρονη κόρη της

Στις 9 παρά δέκα το πρωί ένα λευκό αυτοκίνητο έφτασε έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού, το οποίο είχε μέσα τον σύζυγο της 37χρονης και την ενήλικη κόρη της.

Κατά την είσοδό τους στο σωφρονιστικό κατάστημα, οι φύλακες τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να δουν την κρατούμενη γιατί ισχύει ειδικό καθεστώς επισκεπτηρίου για αυτήν.

Η 37χρονη θα μπορεί να δέχεται επισκέψεις μόνο κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 12:00 – 15:00.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο, σύζυγος και ενήλικη κόρη της 37χρονης δεν έκαναν δηλώσεις ούτε κατά την άφιξή τους ούτε στην αναχώρησή τους από το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.