ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους

1 min read

Συγγενείς του ζευγαριού αποκαλύπτουν πως τα βίαια περιστατικά εναντίον τους συμβαίνουν τα τελευταία 10 χρόνια

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο – ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους.

Αιτία όπως φαίνεται στάθηκαν οικονομικά ζητήματα μεταξύ του 50χρονου και των γονιών του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, ο άντρας ζητάει χρήματα από τους γονείς του, προκειμένου να στηρίξει και τη δική του οικογένεια, ωστόσο οι ηλικιωμένοι πολλές φορές δεν δύνανται να τον βοηθήσουν.

Οι εικόνες που φέρνει σήμερα στο φως αποκλειστικά το Live Νews, είναι πολύ σκληρές. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι 80 ετών, τρομοκρατείται, στην κυριολεξία από τον 50χρονο γιο του.

«10 χρόνια διαρκεί. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο» αποκαλύπτει συγγενής των ηλικιωμένων.

Χτυπά χωρίς έλεος τη μητέρα του

Αιτία αυτού του τσακωμού, τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας. Ο 50χρονος ζητάει λεφτά, πλησιάζει απειλητικά τον πατέρα του που έχει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Ο 80χρονος τρομοκρατημένος, με όσες δυνάμεις έχει, όπως μπορεί, φωνάζει βοήθεια!

Οι ηλικιωμένοι ζητούν επανειλημμένα από τον γιο και τη νύφη τους να φύγουν από το σπίτι. Είναι μάταιο.

«Η αστυνομία, το τμήμα Πεντέλης, τους τηλεφωνώ επανειλημμένως, βαρεθήκανε να πηγαινοέρχονται να τους λύσουν τα προβλήματα. Η απάντηση της αστυνομίας είναι να φύγει ένας από την πολυκατοικία. Τους ζητάνε λεφτά, να πουλήσουνε… ο παππούς έχει και ακίνητη περιουσία, και του ζητά να πουλήσει την ακίνητη περιουσία για να τους δώσει τα λεφτά» αποκαλύπτει συγγενής του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Οι συγγενείς αποκαλύπτουν πως αυτό συμβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια, χωρίς να έχει γίνει τίποτα από την Πολιτεία ώστε οι δύο ηλικιωμένοι να βοηθηθούν. Ένας μάλιστα αποκαλύπτει πως έχουν γίνει μηνύσεις, ενώ η υπόθεση έχει φτάσει τρεις φορές στην Εισαγγελία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.