ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Αντιδήμαρχος πήρε… μηδέν ψήφους – Δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του!

1 min read

Ένα περίεργο γεγονός σημειώθηκε στις εκλογές της Λευκάδας, όπου μετά και την καταμέτρηση των σταυρών, ο Αντιδήμαρχος Καστού και υποψήφιος με την Δημοτική Παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» Χρήστος Τριλίβας δεν βρήκε στην κάλπη ούτε την ψήφο του…

Και πως να την βρει αφού σύμφωνα με δήλωσή του, παρότι ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι για την Λευκάδα» προφανώς στη πορεία άλλαξε γνώμη και ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση – Αλλάζουμε Πορεία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο.

 Όπως προκύπτει μάλιστα από τα αποτελέσματα, ως υποψήφιος, έλαβε μηδέν ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε ούτε ψήφισε τον συνδυασμό του, αναφέρει το mypreveza.gr.

Η αντίδραση του απερχόμενου Δημάρχου Λευκάδας ήταν άμεση αφού διέγραψε τον κ. Χρήστο Τριλίβα από τη Δημοτική Παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» και τονανακάλεσε από Αντιδήμαρχο Καστού.

Τέλος, σημειώνεται πως με μικρή διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό «Σύγχρονη Λευκάδα» (18 ψήφοι) ο συνδυασμός «Όλοι για την Λευκάδα» έμεινε εκτός δεύτερου γύρου.

Δημοσίευση στα Social Media